DRANKENHANDEL KRIS JACOB

Contactgegevens DRANKENHANDEL KRIS JACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENHANDEL KRIS JACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENHANDEL KRIS JACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastorijstraat 17; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), België

Telefoon (phone): 03 766 20 09 (+32-03 766 20 09) 03 766 20 09 (+32-03 766 20 09)

Fax (fax): 03 777 10 65 (+32-03 777 10 65) 03 777 10 65 (+32-03 777 10 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENHANDEL KRIS JACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENHANDEL KRIS JACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENHANDEL KRIS JACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENHANDEL KRIS JACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENHANDEL KRIS JACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENHANDEL KRIS JACOB
Products information DRANKENHANDEL KRIS JACOB

BTW identificatienummer (tax): BE07272369384
Ondernemingsnummer: 9959350585
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DRANKENHANDEL KRIS JACOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENHANDEL KRIS JACOB
(Get full report from official database of BE for DRANKENHANDEL KRIS JACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENHANDEL KRIS JACOB
Addition kinds of activities for DRANKENHANDEL KRIS JACOB

35999920. Weervlokken | Weather vanes
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
64119901. Vuurverliesbeoordeling | Fire loss appraisal

Werken bij DRANKENHANDEL KRIS JACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENHANDEL KRIS JACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van DRANKENHANDEL KRIS JACOB in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENHANDEL KRIS JACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Laat een reactie achter voor DRANKENHANDEL KRIS JACOB. DRANKENHANDEL KRIS JACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENHANDEL KRIS JACOB. Leave a respond for DRANKENHANDEL KRIS JACOB. DRANKENHANDEL KRIS JACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENHANDEL KRIS JACOB op de google maps. Adres en contacten DRANKENHANDEL KRIS JACOB
Location of DRANKENHANDEL KRIS JACOB on the google maps. Address and contacts of DRANKENHANDEL KRIS JACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENHANDEL KRIS JACOB DRANKENHANDEL KRIS JACOB: Sidover B.V.B.A. | Duyms Jean-Charles | LA CASIERE | VANHOOF | ROGER EN JOZEF COOL

Other related companies as DRANKENHANDEL KRIS JACOB: Sidover B.V.B.A. | Duyms Jean-Charles | LA CASIERE | VANHOOF | ROGER EN JOZEF COOL

DRANKENHANDEL KRIS JACOB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENHANDEL KRIS JACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07272369384. Het bedrijf DRANKENHANDEL KRIS JACOB bevindt zich op het adres: Pastorijstraat 17; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in DRANKENHANDEL KRIS JACOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKENHANDEL KRIS JACOB is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENHANDEL KRIS JACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENHANDEL KRIS JACOB, openstaande posities, locatie van DRANKENHANDEL KRIS JACOB op de kaart.

DRANKENHANDEL KRIS JACOB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRANKENHANDEL KRIS JACOB, company assigned to the tax number BE07272369384. The company DRANKENHANDEL KRIS JACOB is located at the address: Pastorijstraat 17; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in DRANKENHANDEL KRIS JACOB were not found.
The main activity of DRANKENHANDEL KRIS JACOB is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENHANDEL KRIS JACOB is not available. You also can look at reviews of DRANKENHANDEL KRIS JACOB, open positions, location of DRANKENHANDEL KRIS JACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENHANDEL KRIS JACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENHANDEL KRIS JACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENHANDEL KRIS JACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENHANDEL KRIS JACOB, employees, financial statistics.