AUTOCARS VOYAGES RAOUL

Contactgegevens AUTOCARS VOYAGES RAOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS VOYAGES RAOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS VOYAGES RAOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 178; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42333333 (+32-42333333) 42333333 (+32-42333333)

Fax (fax): +32 (57) 642-97-50 +32 (57) 642-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS VOYAGES RAOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS VOYAGES RAOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS VOYAGES RAOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS VOYAGES RAOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS VOYAGES RAOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS VOYAGES RAOUL
Products information AUTOCARS VOYAGES RAOUL

BTW identificatienummer (tax): BE04431854248
Ondernemingsnummer: 8676696777
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Vacances en Autocar.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS VOYAGES RAOUL
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS VOYAGES RAOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS VOYAGES RAOUL
Addition kinds of activities for AUTOCARS VOYAGES RAOUL

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
367100. Electron buizen | Electron tubes
376499. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
14590106. Plastic vuurklei mijnbouw | Plastic fire clay mining
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
35110203. Stoommachines | Steam engines
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij AUTOCARS VOYAGES RAOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS VOYAGES RAOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS VOYAGES RAOUL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS VOYAGES RAOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Laat een reactie achter voor AUTOCARS VOYAGES RAOUL. AUTOCARS VOYAGES RAOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS VOYAGES RAOUL. Leave a respond for AUTOCARS VOYAGES RAOUL. AUTOCARS VOYAGES RAOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS VOYAGES RAOUL op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS VOYAGES RAOUL
Location of AUTOCARS VOYAGES RAOUL on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS VOYAGES RAOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS VOYAGES RAOUL AUTOCARS VOYAGES RAOUL: A.A.T.S. | RUDDY DUCK | MARTINE BOVY | Goes Frank Jr | BUREAU MARKIMMO

Other related companies as AUTOCARS VOYAGES RAOUL: A.A.T.S. | RUDDY DUCK | MARTINE BOVY | Goes Frank Jr | BUREAU MARKIMMO

AUTOCARS VOYAGES RAOUL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS VOYAGES RAOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431854248. Het bedrijf AUTOCARS VOYAGES RAOUL bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 178; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Vacances en Autocar..
De hoofdactiviteit van AUTOCARS VOYAGES RAOUL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS VOYAGES RAOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS VOYAGES RAOUL, openstaande posities, locatie van AUTOCARS VOYAGES RAOUL op de kaart.

AUTOCARS VOYAGES RAOUL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS VOYAGES RAOUL, company assigned to the tax number BE04431854248. The company AUTOCARS VOYAGES RAOUL is located at the address: GRAND'ROUTE 178; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Vacances en Autocar..
The main activity of AUTOCARS VOYAGES RAOUL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS VOYAGES RAOUL is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS VOYAGES RAOUL, open positions, location of AUTOCARS VOYAGES RAOUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS VOYAGES RAOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS VOYAGES RAOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS VOYAGES RAOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS VOYAGES RAOUL, employees, financial statistics.