Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

Contactgegevens Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abdijstraat 31; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 269 11 43 (+32-02 269 11 43) 02 269 11 43 (+32-02 269 11 43)

Fax (fax): 02 270 12 33 (+32-02 270 12 33) 02 270 12 33 (+32-02 270 12 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV
Products information Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE05069885253
Ondernemingsnummer: 9063140869
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV
Addition kinds of activities for Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
599599. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
23860201. Kledingstukken, leer | Garments, leather
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
51729901. Ruwe olie | Crude oil
52110501. Steen | Brick

Werken bij Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

Zoek naar antwoorden van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Laat een reactie achter voor Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Leave a respond for Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV. Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV
Location of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: FABRICE MASSELIS | PWA GISTEL | V.R.G. RIJSCHOOL DE LEIE | Vandecasserie | Tire S

Other related companies as Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV: FABRICE MASSELIS | PWA GISTEL | V.R.G. RIJSCHOOL DE LEIE | Vandecasserie | Tire S

Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069885253. Het bedrijf Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV bevindt zich op het adres: Abdijstraat 31; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 213,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, openstaande posities, locatie van Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV op de kaart.

Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, company assigned to the tax number BE05069885253. The company Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is located at the address: Abdijstraat 31; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 213,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV were not found.
The main activity of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, open positions, location of Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drankencentrale Van Campenhout & Zn NV, employees, financial statistics.