AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

Contactgegevens AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MONS 163; 7301; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65792153 (+32-65792153) 65792153 (+32-65792153)

Fax (fax): +32 (2) 885-17-11 +32 (2) 885-17-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.
Products information AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.
(Get full report from official database of BE for AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.
Addition kinds of activities for AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
78120202. Video-tape productie | Video tape production

Werken bij AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. in sociale netwerken
Look for responds of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Laat een reactie achter voor AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. Leave a respond for AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.. AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. op de google maps. Adres en contacten AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.
Location of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. on the google maps. Address and contacts of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: PARMENTIER | VAN HECKE ELECTRO | NATHALIE GILLE | KARLIEN SCHATTEMAN | M. VAN DER VOORT

Other related companies as AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I.: PARMENTIER | VAN HECKE ELECTRO | NATHALIE GILLE | KARLIEN SCHATTEMAN | M. VAN DER VOORT

AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. bevindt zich op het adres: ROUTE DE MONS 163; 7301; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., openstaande posities, locatie van AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. op de kaart.

AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., company assigned to the tax number BE02982482910. The company AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is located at the address: ROUTE DE MONS 163; 7301; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. is not available. You also can look at reviews of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., open positions, location of AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR CIRCUIT INTL.-EOLE-A.C.I., employees, financial statistics.