Drankencentrale Schacht Danny BVBA

Contactgegevens Drankencentrale Schacht Danny BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drankencentrale Schacht Danny BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drankencentrale Schacht Danny BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpstraat 12B; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 52 17 65 (+32-058 52 17 65) 058 52 17 65 (+32-058 52 17 65)

Fax (fax): 058 52 41 85 (+32-058 52 41 85) 058 52 41 85 (+32-058 52 41 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drankencentrale Schacht Danny BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drankencentrale Schacht Danny BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drankencentrale Schacht Danny BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drankencentrale Schacht Danny BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drankencentrale Schacht Danny BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drankencentrale Schacht Danny BVBA
Products information Drankencentrale Schacht Danny BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08709381103
Ondernemingsnummer: 7722534179
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Drankencentrale Schacht Danny BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drankencentrale Schacht Danny BVBA
(Get full report from official database of BE for Drankencentrale Schacht Danny BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drankencentrale Schacht Danny BVBA
Addition kinds of activities for Drankencentrale Schacht Danny BVBA

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
02599905. Quail boerderij | Quail farm
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
59630402. Gordijnen en gordijnen, huis-naar-huis | Drapes and curtains, house-to-house
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij Drankencentrale Schacht Danny BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drankencentrale Schacht Danny BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Drankencentrale Schacht Danny BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drankencentrale Schacht Danny BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Laat een reactie achter voor Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Drankencentrale Schacht Danny BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Leave a respond for Drankencentrale Schacht Danny BVBA. Drankencentrale Schacht Danny BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drankencentrale Schacht Danny BVBA op de google maps. Adres en contacten Drankencentrale Schacht Danny BVBA
Location of Drankencentrale Schacht Danny BVBA on the google maps. Address and contacts of Drankencentrale Schacht Danny BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drankencentrale Schacht Danny BVBA Drankencentrale Schacht Danny BVBA: VOUILLEMIN SA | HUIS PASS-PARTOUT | DOOLAEGE ANTOINE | Bailly J | Engels NV

Other related companies as Drankencentrale Schacht Danny BVBA: VOUILLEMIN SA | HUIS PASS-PARTOUT | DOOLAEGE ANTOINE | Bailly J | Engels NV

Drankencentrale Schacht Danny BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drankencentrale Schacht Danny BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08709381103. Het bedrijf Drankencentrale Schacht Danny BVBA bevindt zich op het adres: Dorpstraat 12B; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Drankencentrale Schacht Danny BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drankencentrale Schacht Danny BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drankencentrale Schacht Danny BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drankencentrale Schacht Danny BVBA, openstaande posities, locatie van Drankencentrale Schacht Danny BVBA op de kaart.

Drankencentrale Schacht Danny BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drankencentrale Schacht Danny BVBA, company assigned to the tax number BE08709381103. The company Drankencentrale Schacht Danny BVBA is located at the address: Dorpstraat 12B; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Drankencentrale Schacht Danny BVBA were not found.
The main activity of Drankencentrale Schacht Danny BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Drankencentrale Schacht Danny BVBA is not available. You also can look at reviews of Drankencentrale Schacht Danny BVBA, open positions, location of Drankencentrale Schacht Danny BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drankencentrale Schacht Danny BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drankencentrale Schacht Danny BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drankencentrale Schacht Danny BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drankencentrale Schacht Danny BVBA, employees, financial statistics.