OUTSOURCE MARKET. & COMM.

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • OUTSOURCE MARKET. & COMM.
Private companiesJustice, Public Order and Safety • OUTSOURCE MARKET. & COMM.

Contactgegevens OUTSOURCE MARKET. & COMM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUTSOURCE MARKET. & COMM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUTSOURCE MARKET. & COMM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSESTEENWEG 912; 1654; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23613120 (+32-23613120) 23613120 (+32-23613120)

Fax (fax): +32 (57) 695-82-48 +32 (57) 695-82-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUTSOURCE MARKET. & COMM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUTSOURCE MARKET. & COMM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUTSOURCE MARKET. & COMM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUTSOURCE MARKET. & COMM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUTSOURCE MARKET. & COMM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUTSOURCE MARKET. & COMM.
Products information OUTSOURCE MARKET. & COMM.

BTW identificatienummer (tax): BE08484710693
Ondernemingsnummer: 4858947753
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Bureaux-Conseils en Marketing.

Product categorie (product category): Agences de relations publiques. Agences de marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUTSOURCE MARKET. & COMM.
(Get full report from official database of BE for OUTSOURCE MARKET. & COMM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUTSOURCE MARKET. & COMM.
Addition kinds of activities for OUTSOURCE MARKET. & COMM.

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
30829900. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij OUTSOURCE MARKET. & COMM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUTSOURCE MARKET. & COMM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van OUTSOURCE MARKET. & COMM. in sociale netwerken
Look for responds of OUTSOURCE MARKET. & COMM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Laat een reactie achter voor OUTSOURCE MARKET. & COMM.. OUTSOURCE MARKET. & COMM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUTSOURCE MARKET. & COMM.. Leave a respond for OUTSOURCE MARKET. & COMM.. OUTSOURCE MARKET. & COMM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUTSOURCE MARKET. & COMM. op de google maps. Adres en contacten OUTSOURCE MARKET. & COMM.
Location of OUTSOURCE MARKET. & COMM. on the google maps. Address and contacts of OUTSOURCE MARKET. & COMM.

Andere gerelateerde bedrijven als come OUTSOURCE MARKET. & COMM. OUTSOURCE MARKET. & COMM.: INSTITUT BEL ALIBI | TEAROOM VENISE | Baillien W | BCM | M. MOLLET

Other related companies as OUTSOURCE MARKET. & COMM.: INSTITUT BEL ALIBI | TEAROOM VENISE | Baillien W | BCM | M. MOLLET

OUTSOURCE MARKET. & COMM. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUTSOURCE MARKET. & COMM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08484710693. Het bedrijf OUTSOURCE MARKET. & COMM. bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSESTEENWEG 912; 1654; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de relations publiques. Agences de marketing. Lijst met producten zijn Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
De hoofdactiviteit van OUTSOURCE MARKET. & COMM. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUTSOURCE MARKET. & COMM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUTSOURCE MARKET. & COMM., openstaande posities, locatie van OUTSOURCE MARKET. & COMM. op de kaart.

OUTSOURCE MARKET. & COMM. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUTSOURCE MARKET. & COMM., company assigned to the tax number BE08484710693. The company OUTSOURCE MARKET. & COMM. is located at the address: ALSEMBERGSESTEENWEG 912; 1654; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de relations publiques. Agences de marketing. List of products are Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
The main activity of OUTSOURCE MARKET. & COMM. is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OUTSOURCE MARKET. & COMM. is not available. You also can look at reviews of OUTSOURCE MARKET. & COMM., open positions, location of OUTSOURCE MARKET. & COMM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUTSOURCE MARKET. & COMM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUTSOURCE MARKET. & COMM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUTSOURCE MARKET. & COMM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUTSOURCE MARKET. & COMM., employees, financial statistics.