BUREAU MC STEVE RELATIONS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BUREAU MC STEVE RELATIONS
Private companiesHealth Services • BUREAU MC STEVE RELATIONS

Contactgegevens BUREAU MC STEVE RELATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU MC STEVE RELATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU MC STEVE RELATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE-KAPELLESTRAAT 26; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93746167 (+32-93746167) 93746167 (+32-93746167)

Fax (fax): +32 (50) 763-43-24 +32 (50) 763-43-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU MC STEVE RELATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU MC STEVE RELATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU MC STEVE RELATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU MC STEVE RELATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU MC STEVE RELATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU MC STEVE RELATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU MC STEVE RELATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU MC STEVE RELATIONS
Products information BUREAU MC STEVE RELATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08686035156
Ondernemingsnummer: 4872406005
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BUREAU MC STEVE RELATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de relations publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU MC STEVE RELATIONS
(Get full report from official database of BE for BUREAU MC STEVE RELATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU MC STEVE RELATIONS
Addition kinds of activities for BUREAU MC STEVE RELATIONS

07230305. Groenteclassificatiediensten | Vegetable grading services
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
50319908. spaanplaat | Particleboard
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij BUREAU MC STEVE RELATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU MC STEVE RELATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU MC STEVE RELATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU MC STEVE RELATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van BUREAU MC STEVE RELATIONS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU MC STEVE RELATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU MC STEVE RELATIONS. Laat een reactie achter voor BUREAU MC STEVE RELATIONS. BUREAU MC STEVE RELATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU MC STEVE RELATIONS. Leave a respond for BUREAU MC STEVE RELATIONS. BUREAU MC STEVE RELATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU MC STEVE RELATIONS op de google maps. Adres en contacten BUREAU MC STEVE RELATIONS
Location of BUREAU MC STEVE RELATIONS on the google maps. Address and contacts of BUREAU MC STEVE RELATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU MC STEVE RELATIONS BUREAU MC STEVE RELATIONS: DD Design BVBA | Banca Popolare di Novara SCaRL | JITO PARKET MISTERFLOOR | ANDRE DEROY | STED. RECYCLAGE CENTRUM

Other related companies as BUREAU MC STEVE RELATIONS: DD Design BVBA | Banca Popolare di Novara SCaRL | JITO PARKET MISTERFLOOR | ANDRE DEROY | STED. RECYCLAGE CENTRUM

BUREAU MC STEVE RELATIONS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU MC STEVE RELATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08686035156. Het bedrijf BUREAU MC STEVE RELATIONS bevindt zich op het adres: GROTE-KAPELLESTRAAT 26; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de relations publiques. Producten gemaakt in BUREAU MC STEVE RELATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU MC STEVE RELATIONS is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU MC STEVE RELATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU MC STEVE RELATIONS, openstaande posities, locatie van BUREAU MC STEVE RELATIONS op de kaart.

BUREAU MC STEVE RELATIONS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU MC STEVE RELATIONS, company assigned to the tax number BE08686035156. The company BUREAU MC STEVE RELATIONS is located at the address: GROTE-KAPELLESTRAAT 26; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de relations publiques. Products created in BUREAU MC STEVE RELATIONS were not found.
The main activity of BUREAU MC STEVE RELATIONS is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU MC STEVE RELATIONS is not available. You also can look at reviews of BUREAU MC STEVE RELATIONS, open positions, location of BUREAU MC STEVE RELATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU MC STEVE RELATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU MC STEVE RELATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU MC STEVE RELATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU MC STEVE RELATIONS, employees, financial statistics.