BUREAU COPPERS & PARTNERS

Contactgegevens BUREAU COPPERS & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COPPERS & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COPPERS & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARIA-THERESIASTRAAT 38; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16284950 (+32-16284950) 16284950 (+32-16284950)

Fax (fax): +32 (60) 653-89-64 +32 (60) 653-89-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COPPERS & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COPPERS & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COPPERS & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COPPERS & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COPPERS & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COPPERS & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COPPERS & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COPPERS & PARTNERS
Products information BUREAU COPPERS & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE07713195800
Ondernemingsnummer: 6600006103
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BUREAU COPPERS & PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de relations publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COPPERS & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for BUREAU COPPERS & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COPPERS & PARTNERS
Addition kinds of activities for BUREAU COPPERS & PARTNERS

23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
50450100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij BUREAU COPPERS & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COPPERS & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COPPERS & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COPPERS & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van BUREAU COPPERS & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COPPERS & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COPPERS & PARTNERS. Laat een reactie achter voor BUREAU COPPERS & PARTNERS. BUREAU COPPERS & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COPPERS & PARTNERS. Leave a respond for BUREAU COPPERS & PARTNERS. BUREAU COPPERS & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COPPERS & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten BUREAU COPPERS & PARTNERS
Location of BUREAU COPPERS & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of BUREAU COPPERS & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COPPERS & PARTNERS BUREAU COPPERS & PARTNERS: FE. PIRE | LIDL | COIFFURE L.B. | JOZEF MAREYDT | LIEDEKERKE

Other related companies as BUREAU COPPERS & PARTNERS: FE. PIRE | LIDL | COIFFURE L.B. | JOZEF MAREYDT | LIEDEKERKE

BUREAU COPPERS & PARTNERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COPPERS & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713195800. Het bedrijf BUREAU COPPERS & PARTNERS bevindt zich op het adres: MARIA-THERESIASTRAAT 38; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de relations publiques. Producten gemaakt in BUREAU COPPERS & PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU COPPERS & PARTNERS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COPPERS & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COPPERS & PARTNERS, openstaande posities, locatie van BUREAU COPPERS & PARTNERS op de kaart.

BUREAU COPPERS & PARTNERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU COPPERS & PARTNERS, company assigned to the tax number BE07713195800. The company BUREAU COPPERS & PARTNERS is located at the address: MARIA-THERESIASTRAAT 38; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de relations publiques. Products created in BUREAU COPPERS & PARTNERS were not found.
The main activity of BUREAU COPPERS & PARTNERS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COPPERS & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of BUREAU COPPERS & PARTNERS, open positions, location of BUREAU COPPERS & PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COPPERS & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COPPERS & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COPPERS & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COPPERS & PARTNERS, employees, financial statistics.