ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Private companiesTextile Mill Products • ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Contactgegevens ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53789034 (+32-53789034) 53789034 (+32-53789034)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Products information ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Secr茅tariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
(Get full report from official database of BE for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Addition kinds of activities for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE in sociale netwerken
Look for responds of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Laat een reactie achter voor ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. Leave a respond for ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE. ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE op de google maps. Adres en contacten ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE
Location of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on the google maps. Address and contacts of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: BOTANIC | 'T Soete Huys BVBA | BOIS SERVICE CARLIER | HESBY-VINS | C. BUTAYE

Other related companies as ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE: BOTANIC | 'T Soete Huys BVBA | BOIS SERVICE CARLIER | HESBY-VINS | C. BUTAYE

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE bevindt zich op het adres: LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Secr茅tariats sociaux. Producten gemaakt in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, openstaande posities, locatie van ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE op de kaart.

ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, company assigned to the tax number BE08775573730. The company ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is located at the address: LEO DE B?THUNELAAN 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de publicit茅. Secr茅tariats sociaux. Products created in ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE were not found.
The main activity of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE is not available. You also can look at reviews of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, open positions, location of ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOBROECK DESIGN EN COMMUNICATIE, employees, financial statistics.