'T Soete Huys BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • 'T Soete Huys BVBA
Private companiesTextile Mill Products • 'T Soete Huys BVBA

Contactgegevens 'T Soete Huys BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T Soete Huys BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T Soete Huys BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 286; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 775 84 94 (+32-03 775 84 94) 03 775 84 94 (+32-03 775 84 94)

Fax (fax): 03 775 91 82 (+32-03 775 91 82) 03 775 91 82 (+32-03 775 91 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T Soete Huys BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T Soete Huys BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T Soete Huys BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T Soete Huys BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T Soete Huys BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T Soete Huys BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T Soete Huys BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T Soete Huys BVBA
Products information 'T Soete Huys BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01520477294
Ondernemingsnummer: 3190124511
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Advertising - Promotional items & business gifts; Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Delicatessens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T Soete Huys BVBA
(Get full report from official database of BE for 'T Soete Huys BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T Soete Huys BVBA
Addition kinds of activities for 'T Soete Huys BVBA

594104. Oefen materiaal | Exercise equipment
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
50520104. Lood erts | Lead ore
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
70320102. Dude Ranch | Dude ranch

Werken bij 'T Soete Huys BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T Soete Huys BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T Soete Huys BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T Soete Huys BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van 'T Soete Huys BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 'T Soete Huys BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T Soete Huys BVBA. Laat een reactie achter voor 'T Soete Huys BVBA. 'T Soete Huys BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T Soete Huys BVBA. Leave a respond for 'T Soete Huys BVBA. 'T Soete Huys BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T Soete Huys BVBA op de google maps. Adres en contacten 'T Soete Huys BVBA
Location of 'T Soete Huys BVBA on the google maps. Address and contacts of 'T Soete Huys BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T Soete Huys BVBA 'T Soete Huys BVBA: E.E.G. SLACHTHUIS MARCEL VAN HOORNWEDER & ZOON NV | BMW R.C.P. | BIG DATA SERVICES | Jef Voet BVBA | FE. MALICE

Other related companies as 'T Soete Huys BVBA: E.E.G. SLACHTHUIS MARCEL VAN HOORNWEDER & ZOON NV | BMW R.C.P. | BIG DATA SERVICES | Jef Voet BVBA | FE. MALICE

'T Soete Huys BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T Soete Huys BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01520477294. Het bedrijf 'T Soete Huys BVBA bevindt zich op het adres: Grote Baan 286; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Delicatessens. Lijst met producten zijn Advertising - Promotional items & business gifts; Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van 'T Soete Huys BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T Soete Huys BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T Soete Huys BVBA, openstaande posities, locatie van 'T Soete Huys BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T Soete Huys BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T Soete Huys BVBA, company assigned to the tax number BE01520477294. The company 'T Soete Huys BVBA is located at the address: Grote Baan 286; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Delicatessens. List of products are Advertising - Promotional items & business gifts; Wines & spirits - Retail.
The main activity of 'T Soete Huys BVBA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T Soete Huys BVBA is not available. You also can look at reviews of 'T Soete Huys BVBA, open positions, location of 'T Soete Huys BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T Soete Huys BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T Soete Huys BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T Soete Huys BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T Soete Huys BVBA, employees, financial statistics.