IMPRIMERIE VENTURA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • IMPRIMERIE VENTURA
Private companiesTransportation Equipment • IMPRIMERIE VENTURA

Contactgegevens IMPRIMERIE VENTURA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE VENTURA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE VENTURA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COQUELICOTS 43; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64443608 (+32-64443608) 64443608 (+32-64443608)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE VENTURA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE VENTURA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE VENTURA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE VENTURA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE VENTURA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE VENTURA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE VENTURA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE VENTURA
Products information IMPRIMERIE VENTURA

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Publication Assist茅e par Ordinateur.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops. Secr茅tariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE VENTURA
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE VENTURA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE VENTURA
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE VENTURA

569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only

Werken bij IMPRIMERIE VENTURA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE VENTURA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE VENTURA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE VENTURA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE VENTURA in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE VENTURA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE VENTURA. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE VENTURA. IMPRIMERIE VENTURA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE VENTURA. Leave a respond for IMPRIMERIE VENTURA. IMPRIMERIE VENTURA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE VENTURA op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE VENTURA
Location of IMPRIMERIE VENTURA on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE VENTURA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE VENTURA IMPRIMERIE VENTURA: Jochems Ellen | GERARDUS EESTERMANS | Y. CABOSART | TRABATI | Orotra NV

Other related companies as IMPRIMERIE VENTURA: Jochems Ellen | GERARDUS EESTERMANS | Y. CABOSART | TRABATI | Orotra NV

IMPRIMERIE VENTURA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE VENTURA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf IMPRIMERIE VENTURA bevindt zich op het adres: RUE DES COQUELICOTS 43; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops. Secr茅tariats. Lijst met producten zijn Services: Publication Assist茅e par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE VENTURA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE VENTURA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE VENTURA, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE VENTURA op de kaart.

IMPRIMERIE VENTURA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE VENTURA, company assigned to the tax number BE03256042480. The company IMPRIMERIE VENTURA is located at the address: RUE DES COQUELICOTS 43; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops. Secr茅tariats. List of products are Services: Publication Assist茅e par Ordinateur..
The main activity of IMPRIMERIE VENTURA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE VENTURA is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE VENTURA, open positions, location of IMPRIMERIE VENTURA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE VENTURA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE VENTURA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE VENTURA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE VENTURA, employees, financial statistics.