IMPRIMERIE OPRINTA

Contactgegevens IMPRIMERIE OPRINTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE OPRINTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE OPRINTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BERCHEM-ST.AGATHE 18; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24141212 (+32-24141212) 24141212 (+32-24141212)

Fax (fax): +32 (81) 737-31-20 +32 (81) 737-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE OPRINTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE OPRINTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE OPRINTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE OPRINTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE OPRINTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE OPRINTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE OPRINTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE OPRINTA
Products information IMPRIMERIE OPRINTA

BTW identificatienummer (tax): BE02071441650
Ondernemingsnummer: 3853149414
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in IMPRIMERIE OPRINTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE OPRINTA
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE OPRINTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE OPRINTA
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE OPRINTA

565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
14299900. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
31110401. Zakleder | Bag leather
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete

Werken bij IMPRIMERIE OPRINTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE OPRINTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE OPRINTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE OPRINTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE OPRINTA in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE OPRINTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE OPRINTA. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE OPRINTA. IMPRIMERIE OPRINTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE OPRINTA. Leave a respond for IMPRIMERIE OPRINTA. IMPRIMERIE OPRINTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE OPRINTA op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE OPRINTA
Location of IMPRIMERIE OPRINTA on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE OPRINTA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE OPRINTA IMPRIMERIE OPRINTA: GLASWERKEN LENAERTS | Spandex Benelux NV | CLAIRE KIDS | Lens P | KALVIT BIJ JENNY

Other related companies as IMPRIMERIE OPRINTA: GLASWERKEN LENAERTS | Spandex Benelux NV | CLAIRE KIDS | Lens P | KALVIT BIJ JENNY

IMPRIMERIE OPRINTA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE OPRINTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071441650. Het bedrijf IMPRIMERIE OPRINTA bevindt zich op het adres: AVENUE DE BERCHEM-ST.AGATHE 18; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in IMPRIMERIE OPRINTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE OPRINTA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE OPRINTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE OPRINTA, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE OPRINTA op de kaart.

IMPRIMERIE OPRINTA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE OPRINTA, company assigned to the tax number BE02071441650. The company IMPRIMERIE OPRINTA is located at the address: AVENUE DE BERCHEM-ST.AGATHE 18; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de publicit茅. Imprimeries and copyshops. Products created in IMPRIMERIE OPRINTA were not found.
The main activity of IMPRIMERIE OPRINTA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE OPRINTA is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE OPRINTA, open positions, location of IMPRIMERIE OPRINTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE OPRINTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE OPRINTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE OPRINTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE OPRINTA, employees, financial statistics.