PUBLIBELGIUM

Contactgegevens PUBLIBELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLIBELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLIBELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLEBEEMDEN 16; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11274405 (+32-11274405) 11274405 (+32-11274405)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLIBELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLIBELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLIBELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLIBELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLIBELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLIBELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLIBELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLIBELGIUM
Products information PUBLIBELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: H茅liogravure.. Activit茅s: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Activit茅s: Reprographies, S茅rigraphies.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicit茅s Lumineuses.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅. Composition and photogravure. Lampes and appareils 茅lectriques Fab. Travaux d?installation divers. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLIBELGIUM
(Get full report from official database of BE for PUBLIBELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLIBELGIUM
Addition kinds of activities for PUBLIBELGIUM

782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij PUBLIBELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLIBELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLIBELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLIBELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Allround Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van PUBLIBELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of PUBLIBELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLIBELGIUM. Laat een reactie achter voor PUBLIBELGIUM. PUBLIBELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLIBELGIUM. Leave a respond for PUBLIBELGIUM. PUBLIBELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLIBELGIUM op de google maps. Adres en contacten PUBLIBELGIUM
Location of PUBLIBELGIUM on the google maps. Address and contacts of PUBLIBELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLIBELGIUM PUBLIBELGIUM: DE ZILVERREIGER | LDW Produkties | Geers M | ACHILLE LEQUEUE | Boussole (La)

Other related companies as PUBLIBELGIUM: DE ZILVERREIGER | LDW Produkties | Geers M | ACHILLE LEQUEUE | Boussole (La)

PUBLIBELGIUM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLIBELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf PUBLIBELGIUM bevindt zich op het adres: HELLEBEEMDEN 16; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Composition and photogravure. Lampes and appareils 茅lectriques Fab. Travaux d?installation divers. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activit茅s: H茅liogravure.. Activit茅s: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Activit茅s: Reprographies, S茅rigraphies.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicit茅s Lumineuses..
De hoofdactiviteit van PUBLIBELGIUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLIBELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLIBELGIUM, openstaande posities, locatie van PUBLIBELGIUM op de kaart.

PUBLIBELGIUM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLIBELGIUM, company assigned to the tax number BE07914520263. The company PUBLIBELGIUM is located at the address: HELLEBEEMDEN 16; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. Composition and photogravure. Lampes and appareils 茅lectriques Fab. Travaux d?installation divers. Imprimeries and copyshops. List of products are Activit茅s: H茅liogravure.. Activit茅s: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Activit茅s: Reprographies, S茅rigraphies.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicit茅s Lumineuses..
The main activity of PUBLIBELGIUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLIBELGIUM is not available. You also can look at reviews of PUBLIBELGIUM, open positions, location of PUBLIBELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLIBELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLIBELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLIBELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLIBELGIUM, employees, financial statistics.