KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL

Contactgegevens KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VAN VOLXEM 301; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23463230 (+32-23463230) 23463230 (+32-23463230)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL
Products information KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL
(Get full report from official database of BE for KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL
Addition kinds of activities for KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL in sociale netwerken
Look for responds of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Laat een reactie achter voor KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. Leave a respond for KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL. KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL op de google maps. Adres en contacten KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL
Location of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL on the google maps. Address and contacts of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL

Andere gerelateerde bedrijven als come KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: BEENHOUWERIJ LUC | REUBEN MATTHYSSENS | C.E.P.F. | GUY COLLIN | J. HERALY

Other related companies as KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL: BEENHOUWERIJ LUC | REUBEN MATTHYSSENS | C.E.P.F. | GUY COLLIN | J. HERALY

KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL bevindt zich op het adres: AVENUE VAN VOLXEM 301; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Producten gemaakt in KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, openstaande posities, locatie van KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL op de kaart.

KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, company assigned to the tax number BE02153289794. The company KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is located at the address: AVENUE VAN VOLXEM 301; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. Products created in KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL were not found.
The main activity of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL is not available. You also can look at reviews of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, open positions, location of KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KULTURELE AANPLAKKING/AFFICHAGE CULTUREL, employees, financial statistics.