FE. COPYCOMM

Contactgegevens FE. COPYCOMM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. COPYCOMM: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. COPYCOMM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SOUVERAIN 1; 1301; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10223133 (+32-10223133) 10223133 (+32-10223133)

Fax (fax): +32 (11) 567-33-51 +32 (11) 567-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. COPYCOMM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. COPYCOMM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. COPYCOMM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. COPYCOMM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. COPYCOMM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. COPYCOMM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. COPYCOMM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. COPYCOMM
Products information FE. COPYCOMM

BTW identificatienummer (tax): BE08185882568
Ondernemingsnummer: 6177307128
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Copywriters.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. COPYCOMM
(Get full report from official database of BE for FE. COPYCOMM)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. COPYCOMM
Addition kinds of activities for FE. COPYCOMM

562199. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental

Werken bij FE. COPYCOMM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. COPYCOMM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. COPYCOMM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. COPYCOMM. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FE. COPYCOMM in sociale netwerken
Look for responds of FE. COPYCOMM in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. COPYCOMM. Laat een reactie achter voor FE. COPYCOMM. FE. COPYCOMM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. COPYCOMM. Leave a respond for FE. COPYCOMM. FE. COPYCOMM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. COPYCOMM op de google maps. Adres en contacten FE. COPYCOMM
Location of FE. COPYCOMM on the google maps. Address and contacts of FE. COPYCOMM

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. COPYCOMM FE. COPYCOMM: ETS. LEYMARIE-COSTE | DIRK PECK | O.C.M.W. | ANTOON STAELENS | PICKLES

Other related companies as FE. COPYCOMM: ETS. LEYMARIE-COSTE | DIRK PECK | O.C.M.W. | ANTOON STAELENS | PICKLES

FE. COPYCOMM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. COPYCOMM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185882568. Het bedrijf FE. COPYCOMM bevindt zich op het adres: RUE DU SOUVERAIN 1; 1301; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Copywriters..
De hoofdactiviteit van FE. COPYCOMM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. COPYCOMM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. COPYCOMM, openstaande posities, locatie van FE. COPYCOMM op de kaart.

FE. COPYCOMM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. COPYCOMM, company assigned to the tax number BE08185882568. The company FE. COPYCOMM is located at the address: RUE DU SOUVERAIN 1; 1301; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Copywriters..
The main activity of FE. COPYCOMM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. COPYCOMM is not available. You also can look at reviews of FE. COPYCOMM, open positions, location of FE. COPYCOMM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. COPYCOMM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. COPYCOMM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. COPYCOMM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. COPYCOMM, employees, financial statistics.