ED LETTRAGE

Contactgegevens ED LETTRAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ED LETTRAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ED LETTRAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GRAND PONT 27; 6001; MARCINELLE, België

Telefoon (phone): 71362691 (+32-71362691) 71362691 (+32-71362691)

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ED LETTRAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ED LETTRAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ED LETTRAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ED LETTRAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ED LETTRAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ED LETTRAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ED LETTRAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ED LETTRAGE
Products information ED LETTRAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Services: Publicit茅 Ext茅rieure, Publicit茅 sur le Lieu de Vente (P. L. V.), Mat茅riel Publicitaire, Enseignes lumineuses, Concepteurs d'Affiches, Lettrage Publicitaire, Prospectus pour voitures, Artistes Commerciaux.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ED LETTRAGE
(Get full report from official database of BE for ED LETTRAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ED LETTRAGE
Addition kinds of activities for ED LETTRAGE

28699912. Chloroform | Chloroform
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning

Werken bij ED LETTRAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ED LETTRAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ED LETTRAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ED LETTRAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van ED LETTRAGE in sociale netwerken
Look for responds of ED LETTRAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ED LETTRAGE. Laat een reactie achter voor ED LETTRAGE. ED LETTRAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ED LETTRAGE. Leave a respond for ED LETTRAGE. ED LETTRAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ED LETTRAGE op de google maps. Adres en contacten ED LETTRAGE
Location of ED LETTRAGE on the google maps. Address and contacts of ED LETTRAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ED LETTRAGE ED LETTRAGE: FLBANDFABRIEK DEVOS NV | SNACK-BAR LA GRIGNOTTE | WALTER HEIRBAUT | WARDELCHEMICALS | PHARMACO

Other related companies as ED LETTRAGE: FLBANDFABRIEK DEVOS NV | SNACK-BAR LA GRIGNOTTE | WALTER HEIRBAUT | WARDELCHEMICALS | PHARMACO

ED LETTRAGE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ED LETTRAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf ED LETTRAGE bevindt zich op het adres: RUE DU GRAND PONT 27; 6001; MARCINELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Publicit茅 Ext茅rieure, Publicit茅 sur le Lieu de Vente (P. L. V.), Mat茅riel Publicitaire, Enseignes lumineuses, Concepteurs d'Affiches, Lettrage Publicitaire, Prospectus pour voitures, Artistes Commerciaux..
De hoofdactiviteit van ED LETTRAGE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ED LETTRAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ED LETTRAGE, openstaande posities, locatie van ED LETTRAGE op de kaart.

ED LETTRAGE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ED LETTRAGE, company assigned to the tax number BE07143554687. The company ED LETTRAGE is located at the address: RUE DU GRAND PONT 27; 6001; MARCINELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Publicit茅 Ext茅rieure, Publicit茅 sur le Lieu de Vente (P. L. V.), Mat茅riel Publicitaire, Enseignes lumineuses, Concepteurs d'Affiches, Lettrage Publicitaire, Prospectus pour voitures, Artistes Commerciaux..
The main activity of ED LETTRAGE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ED LETTRAGE is not available. You also can look at reviews of ED LETTRAGE, open positions, location of ED LETTRAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ED LETTRAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ED LETTRAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ED LETTRAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ED LETTRAGE, employees, financial statistics.