DIAGONAL ADVERTISING

Contactgegevens DIAGONAL ADVERTISING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIAGONAL ADVERTISING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIAGONAL ADVERTISING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ANTOINE DELPORTE 20; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 24119912 (+32-24119912) 24119912 (+32-24119912)

Fax (fax): +32 (84) 845-76-53 +32 (84) 845-76-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIAGONAL ADVERTISING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIAGONAL ADVERTISING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIAGONAL ADVERTISING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIAGONAL ADVERTISING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIAGONAL ADVERTISING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIAGONAL ADVERTISING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIAGONAL ADVERTISING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIAGONAL ADVERTISING
Products information DIAGONAL ADVERTISING

BTW identificatienummer (tax): BE02287048339
Ondernemingsnummer: 9527862548
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DIAGONAL ADVERTISING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIAGONAL ADVERTISING
(Get full report from official database of BE for DIAGONAL ADVERTISING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIAGONAL ADVERTISING
Addition kinds of activities for DIAGONAL ADVERTISING

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental

Werken bij DIAGONAL ADVERTISING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIAGONAL ADVERTISING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIAGONAL ADVERTISING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIAGONAL ADVERTISING. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van DIAGONAL ADVERTISING in sociale netwerken
Look for responds of DIAGONAL ADVERTISING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIAGONAL ADVERTISING. Laat een reactie achter voor DIAGONAL ADVERTISING. DIAGONAL ADVERTISING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIAGONAL ADVERTISING. Leave a respond for DIAGONAL ADVERTISING. DIAGONAL ADVERTISING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIAGONAL ADVERTISING op de google maps. Adres en contacten DIAGONAL ADVERTISING
Location of DIAGONAL ADVERTISING on the google maps. Address and contacts of DIAGONAL ADVERTISING

Andere gerelateerde bedrijven als come DIAGONAL ADVERTISING DIAGONAL ADVERTISING: H & B Trading Company BVBA | LUC VERHOEVEN | Associated Weavers Europe | Potvin Jean-Luc SPRL | Hisfa Isolatiefabriek NV

Other related companies as DIAGONAL ADVERTISING: H & B Trading Company BVBA | LUC VERHOEVEN | Associated Weavers Europe | Potvin Jean-Luc SPRL | Hisfa Isolatiefabriek NV

DIAGONAL ADVERTISING is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIAGONAL ADVERTISING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02287048339. Het bedrijf DIAGONAL ADVERTISING bevindt zich op het adres: PLACE ANTOINE DELPORTE 20; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Producten gemaakt in DIAGONAL ADVERTISING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIAGONAL ADVERTISING is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIAGONAL ADVERTISING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIAGONAL ADVERTISING, openstaande posities, locatie van DIAGONAL ADVERTISING op de kaart.

DIAGONAL ADVERTISING is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIAGONAL ADVERTISING, company assigned to the tax number BE02287048339. The company DIAGONAL ADVERTISING is located at the address: PLACE ANTOINE DELPORTE 20; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. Products created in DIAGONAL ADVERTISING were not found.
The main activity of DIAGONAL ADVERTISING is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIAGONAL ADVERTISING is not available. You also can look at reviews of DIAGONAL ADVERTISING, open positions, location of DIAGONAL ADVERTISING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIAGONAL ADVERTISING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIAGONAL ADVERTISING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIAGONAL ADVERTISING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIAGONAL ADVERTISING, employees, financial statistics.