BUR. LIBENS-GHEWY & CIE

Contactgegevens BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. LIBENS-GHEWY & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BORNE 14; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24113545 (+32-24113545) 24113545 (+32-24113545)

Fax (fax): +32 (2) 435-80-29 +32 (2) 435-80-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. LIBENS-GHEWY & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. LIBENS-GHEWY & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. LIBENS-GHEWY & CIE
Products information BUR. LIBENS-GHEWY & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE01255432128
Ondernemingsnummer: 6303375244
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BUR. LIBENS-GHEWY & CIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. LIBENS-GHEWY & CIE
(Get full report from official database of BE for BUR. LIBENS-GHEWY & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. LIBENS-GHEWY & CIE
Addition kinds of activities for BUR. LIBENS-GHEWY & CIE

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
17990206. Brandwerende gebouwen | Fireproofing buildings
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE in sociale netwerken
Look for responds of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Laat een reactie achter voor BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. BUR. LIBENS-GHEWY & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. Leave a respond for BUR. LIBENS-GHEWY & CIE. BUR. LIBENS-GHEWY & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. LIBENS-GHEWY & CIE op de google maps. Adres en contacten BUR. LIBENS-GHEWY & CIE
Location of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE on the google maps. Address and contacts of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. LIBENS-GHEWY & CIE BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: Triffaux Relca SA | HUIS OLYSLAGER | Vennes Consulting BVBA | DE POST | PATRICK, DELLA FAILLE

Other related companies as BUR. LIBENS-GHEWY & CIE: Triffaux Relca SA | HUIS OLYSLAGER | Vennes Consulting BVBA | DE POST | PATRICK, DELLA FAILLE

BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01255432128. Het bedrijf BUR. LIBENS-GHEWY & CIE bevindt zich op het adres: RUE DE LA BORNE 14; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Producten gemaakt in BUR. LIBENS-GHEWY & CIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, openstaande posities, locatie van BUR. LIBENS-GHEWY & CIE op de kaart.

BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, company assigned to the tax number BE01255432128. The company BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is located at the address: RUE DE LA BORNE 14; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de publicit茅. Products created in BUR. LIBENS-GHEWY & CIE were not found.
The main activity of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE is not available. You also can look at reviews of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, open positions, location of BUR. LIBENS-GHEWY & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. LIBENS-GHEWY & CIE, employees, financial statistics.