PETER LUYSTERBORG

Particuliere bedrijvenBosbouw • PETER LUYSTERBORG
Private companiesForestry • PETER LUYSTERBORG

Contactgegevens PETER LUYSTERBORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER LUYSTERBORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER LUYSTERBORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER VAN DE PERRELEI 20; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32355465 32355465

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER LUYSTERBORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER LUYSTERBORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER LUYSTERBORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER LUYSTERBORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER LUYSTERBORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER LUYSTERBORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER LUYSTERBORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER LUYSTERBORG
Products information PETER LUYSTERBORG

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Journalistes.

Product categorie (product category): Agences de presse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER LUYSTERBORG
(Get full report from official database of BE for PETER LUYSTERBORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER LUYSTERBORG
Addition kinds of activities for PETER LUYSTERBORG

205101. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij PETER LUYSTERBORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER LUYSTERBORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER LUYSTERBORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER LUYSTERBORG. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van PETER LUYSTERBORG in sociale netwerken
Look for responds of PETER LUYSTERBORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER LUYSTERBORG. Laat een reactie achter voor PETER LUYSTERBORG. PETER LUYSTERBORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER LUYSTERBORG. Leave a respond for PETER LUYSTERBORG. PETER LUYSTERBORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER LUYSTERBORG op de google maps. Adres en contacten PETER LUYSTERBORG
Location of PETER LUYSTERBORG on the google maps. Address and contacts of PETER LUYSTERBORG

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER LUYSTERBORG PETER LUYSTERBORG: FOL R | RODENBACH | GOMEZ | FIEUW L (D.O.) | Ets d'Imprimerie et Reliure Automatique S.p.r.l. - EIRA

Other related companies as PETER LUYSTERBORG: FOL R | RODENBACH | GOMEZ | FIEUW L (D.O.) | Ets d'Imprimerie et Reliure Automatique S.p.r.l. - EIRA

PETER LUYSTERBORG is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER LUYSTERBORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf PETER LUYSTERBORG bevindt zich op het adres: DOKTER VAN DE PERRELEI 20; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de presse. Lijst met producten zijn Activit茅s: Journalistes..
De hoofdactiviteit van PETER LUYSTERBORG is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER LUYSTERBORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER LUYSTERBORG, openstaande posities, locatie van PETER LUYSTERBORG op de kaart.

PETER LUYSTERBORG is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER LUYSTERBORG, company assigned to the tax number BE07914520263. The company PETER LUYSTERBORG is located at the address: DOKTER VAN DE PERRELEI 20; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de presse. List of products are Activit茅s: Journalistes..
The main activity of PETER LUYSTERBORG is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER LUYSTERBORG is not available. You also can look at reviews of PETER LUYSTERBORG, open positions, location of PETER LUYSTERBORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER LUYSTERBORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER LUYSTERBORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER LUYSTERBORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER LUYSTERBORG, employees, financial statistics.