PATRICK VINCENT

Contactgegevens PATRICK VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MATTHEUSSTRAAT 9; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32721899 32721899

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VINCENT
Products information PATRICK VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Journalistes.

Product categorie (product category): Agences de presse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VINCENT
(Get full report from official database of BE for PATRICK VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VINCENT
Addition kinds of activities for PATRICK VINCENT

25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
34710000. Plating en polijsten | Plating and polishing
50999907. Maple sap tubing systemen | Maple sap tubing systems
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants

Werken bij PATRICK VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van PATRICK VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VINCENT. Laat een reactie achter voor PATRICK VINCENT. PATRICK VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VINCENT. Leave a respond for PATRICK VINCENT. PATRICK VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VINCENT op de google maps. Adres en contacten PATRICK VINCENT
Location of PATRICK VINCENT on the google maps. Address and contacts of PATRICK VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VINCENT PATRICK VINCENT: CARLOS KENNOF | SMITS | LAMITEC INTERNATIONAL | Vanhoucke D | ALBERT STIERS

Other related companies as PATRICK VINCENT: CARLOS KENNOF | SMITS | LAMITEC INTERNATIONAL | Vanhoucke D | ALBERT STIERS

PATRICK VINCENT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf PATRICK VINCENT bevindt zich op het adres: SINT-MATTHEUSSTRAAT 9; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de presse. Lijst met producten zijn Activit茅s: Journalistes..
De hoofdactiviteit van PATRICK VINCENT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VINCENT, openstaande posities, locatie van PATRICK VINCENT op de kaart.

PATRICK VINCENT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VINCENT, company assigned to the tax number BE02781158447. The company PATRICK VINCENT is located at the address: SINT-MATTHEUSSTRAAT 9; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de presse. List of products are Activit茅s: Journalistes..
The main activity of PATRICK VINCENT is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VINCENT is not available. You also can look at reviews of PATRICK VINCENT, open positions, location of PATRICK VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VINCENT, employees, financial statistics.