EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

Contactgegevens EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPUIBEEKWEG 23; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15520967 (+32-15520967) 15520967 (+32-15520967)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES
Products information EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Bureaux-Conseils en Marketing.

Product categorie (product category): Agences de marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES
Addition kinds of activities for EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
83220305. Eerste hulp service | First aid service
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Laat een reactie achter voor EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. Leave a respond for EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES. EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES
Location of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: Toon Warlop | STOPPAGE WOUTERS | FRISAYE TRANSPORT | VANGELOOVEN CARROSSERIE BVBA | De Keyser L

Other related companies as EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES: Toon Warlop | STOPPAGE WOUTERS | FRISAYE TRANSPORT | VANGELOOVEN CARROSSERIE BVBA | De Keyser L

EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES bevindt zich op het adres: SPUIBEEKWEG 23; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de marketing. Lijst met producten zijn Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
De hoofdactiviteit van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, openstaande posities, locatie van EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES op de kaart.

EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, company assigned to the tax number BE09582519531. The company EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is located at the address: SPUIBEEKWEG 23; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de marketing. List of products are Services: Bureaux-Conseils en Marketing..
The main activity of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, open positions, location of EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN MARKETING & SALES SERVICES, employees, financial statistics.