TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • TRANSP. MESSAGERIES ORBAN
Private companiesSocial Services • TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

Contactgegevens TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA M?TALLURGIE 34; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET, België

Telefoon (phone): 42599399 (+32-42599399) 42599399 (+32-42599399)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSP. MESSAGERIES ORBAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSP. MESSAGERIES ORBAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSP. MESSAGERIES ORBAN
Products information TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Transport International, Transport Domestique.. Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSP. MESSAGERIES ORBAN
(Get full report from official database of BE for TRANSP. MESSAGERIES ORBAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSP. MESSAGERIES ORBAN
Addition kinds of activities for TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
67229900. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
76991810. Honingwerk | Reneedling work
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN in sociale netwerken
Look for responds of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Laat een reactie achter voor TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. TRANSP. MESSAGERIES ORBAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. Leave a respond for TRANSP. MESSAGERIES ORBAN. TRANSP. MESSAGERIES ORBAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSP. MESSAGERIES ORBAN op de google maps. Adres en contacten TRANSP. MESSAGERIES ORBAN
Location of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN on the google maps. Address and contacts of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSP. MESSAGERIES ORBAN TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: ANTOON GELDHOF | CERCLE EQUESTRE CROIS?E | PIERRE CLAUSTRIAUX | WILLY LEROUX | CLAUDY WARNANT

Other related companies as TRANSP. MESSAGERIES ORBAN: ANTOON GELDHOF | CERCLE EQUESTRE CROIS?E | PIERRE CLAUSTRIAUX | WILLY LEROUX | CLAUDY WARNANT

TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf TRANSP. MESSAGERIES ORBAN bevindt zich op het adres: RUE DE LA M?TALLURGIE 34; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Activit茅s: Transport International, Transport Domestique.. Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, openstaande posities, locatie van TRANSP. MESSAGERIES ORBAN op de kaart.

TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, company assigned to the tax number BE02952545166. The company TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is located at the address: RUE DE LA M?TALLURGIE 34; 4530; VILLERS-LE-BOUILLET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. Transports routiers de marchandises. List of products are Activit茅s: Transport International, Transport Domestique.. Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN is not available. You also can look at reviews of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, open positions, location of TRANSP. MESSAGERIES ORBAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSP. MESSAGERIES ORBAN, employees, financial statistics.