IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA

Contactgegevens IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Gobie 104 1360 Perwez - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-65-51-25 32-81-65-51-25

Fax (fax): +32 (15) 305-29-22 +32 (15) 305-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA
Products information IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA

BTW identificatienummer (tax): BE06073760986
Ondernemingsnummer: 5618652343
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA
(Get full report from official database of BE for IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA
Addition kinds of activities for IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA

252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service
76230000. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA in sociale netwerken
Look for responds of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Laat een reactie achter voor IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. Leave a respond for IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA. IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA op de google maps. Adres en contacten IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA
Location of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA on the google maps. Address and contacts of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: WOCON SA | Vranken G | BEGRAFENISSEN MERTENS | ANNICK BRENARD | CMC

Other related companies as IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA: WOCON SA | Vranken G | BEGRAFENISSEN MERTENS | ANNICK BRENARD | CMC

IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06073760986. Het bedrijf IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA bevindt zich op het adres: R. De La Gobie 104 1360 Perwez - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, openstaande posities, locatie van IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA op de kaart.

IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, company assigned to the tax number BE06073760986. The company IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is located at the address: R. De La Gobie 104 1360 Perwez - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA were not found.
The main activity of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA is not available. You also can look at reviews of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, open positions, location of IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOBILIERE PAUL COPPIN SA, employees, financial statistics.