UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL

Contactgegevens UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUDFAZANTENLAAN 13B6; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59238759 (+32-59238759) 59238759 (+32-59238759)

Fax (fax): +32 (59) 153-98-22 +32 (59) 153-98-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL
Products information UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03724334716
Ondernemingsnummer: 5842224121
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
35419912. Plasma proces metaal snijmachines | Plasma process metal cutting machines
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec

Werken bij UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. Leave a respond for UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL. UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL
Location of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: RUDI VAN OVERLOOP | AMANDINE | JADIC | ADMINISTRATION COMMUNALE | Green Hall

Other related companies as UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL: RUDI VAN OVERLOOP | AMANDINE | JADIC | ADMINISTRATION COMMUNALE | Green Hall

UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03724334716. Het bedrijf UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: GOUDFAZANTENLAAN 13B6; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL op de kaart.

UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03724334716. The company UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is located at the address: GOUDFAZANTENLAAN 13B6; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, open positions, location of UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNITED SHIPPERS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.