TRANSPORT VAN DE VELDE H.

Contactgegevens TRANSPORT VAN DE VELDE H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT VAN DE VELDE H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT VAN DE VELDE H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE SAINTE-ANNE 68BD; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24785886 (+32-24785886) 24785886 (+32-24785886)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT VAN DE VELDE H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT VAN DE VELDE H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT VAN DE VELDE H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT VAN DE VELDE H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT VAN DE VELDE H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT VAN DE VELDE H.
Products information TRANSPORT VAN DE VELDE H.

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT VAN DE VELDE H.
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT VAN DE VELDE H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT VAN DE VELDE H.
Addition kinds of activities for TRANSPORT VAN DE VELDE H.

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
753900. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
02790000. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij TRANSPORT VAN DE VELDE H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT VAN DE VELDE H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT VAN DE VELDE H. in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT VAN DE VELDE H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Laat een reactie achter voor TRANSPORT VAN DE VELDE H.. TRANSPORT VAN DE VELDE H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT VAN DE VELDE H.. Leave a respond for TRANSPORT VAN DE VELDE H.. TRANSPORT VAN DE VELDE H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT VAN DE VELDE H. op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT VAN DE VELDE H.
Location of TRANSPORT VAN DE VELDE H. on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT VAN DE VELDE H.

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT VAN DE VELDE H. TRANSPORT VAN DE VELDE H.: Pals L | Van Houtte | ATB AUTOBANDEN | De Patrijs NV | MARCEL VAN KEER

Other related companies as TRANSPORT VAN DE VELDE H.: Pals L | Van Houtte | ATB AUTOBANDEN | De Patrijs NV | MARCEL VAN KEER

TRANSPORT VAN DE VELDE H. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT VAN DE VELDE H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf TRANSPORT VAN DE VELDE H. bevindt zich op het adres: DR?VE SAINTE-ANNE 68BD; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van TRANSPORT VAN DE VELDE H. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT VAN DE VELDE H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT VAN DE VELDE H., openstaande posities, locatie van TRANSPORT VAN DE VELDE H. op de kaart.

TRANSPORT VAN DE VELDE H. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT VAN DE VELDE H., company assigned to the tax number BE06217132568. The company TRANSPORT VAN DE VELDE H. is located at the address: DR?VE SAINTE-ANNE 68BD; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of TRANSPORT VAN DE VELDE H. is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT VAN DE VELDE H. is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT VAN DE VELDE H., open positions, location of TRANSPORT VAN DE VELDE H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT VAN DE VELDE H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT VAN DE VELDE H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT VAN DE VELDE H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT VAN DE VELDE H., employees, financial statistics.