TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.

Contactgegevens TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDERLAAN 111; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35449661 (+32-35449661) 35449661 (+32-35449661)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.
Products information TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.
(Get full report from official database of BE for TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.
Addition kinds of activities for TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.

091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
149902. Mica mijnbouw | Mica mining
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
51129905. Inked linten | Inked ribbons

Werken bij TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. in sociale netwerken
Look for responds of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Laat een reactie achter voor TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. Leave a respond for TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.. TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. op de google maps. Adres en contacten TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.
Location of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. on the google maps. Address and contacts of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: FLMECHELSE TAXIMAATSCHAPPIJ BVBA | Huybrechs G | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GARAGE DU CARREFOUR | Dalmeiren J L

Other related companies as TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP.: FLMECHELSE TAXIMAATSCHAPPIJ BVBA | Huybrechs G | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GARAGE DU CARREFOUR | Dalmeiren J L

TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. bevindt zich op het adres: NOORDERLAAN 111; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., openstaande posities, locatie van TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. op de kaart.

TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., company assigned to the tax number BE02959411621. The company TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is located at the address: NOORDERLAAN 111; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. is not available. You also can look at reviews of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., open positions, location of TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSOCEAN SYSTEM TRANSP., employees, financial statistics.