SUBELEX INTERNATIONAL

Contactgegevens SUBELEX INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUBELEX INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUBELEX INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARSEBAAN 1; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36452075 (+32-36452075) 36452075 (+32-36452075)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUBELEX INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUBELEX INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUBELEX INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUBELEX INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUBELEX INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUBELEX INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUBELEX INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUBELEX INTERNATIONAL
Products information SUBELEX INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUBELEX INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for SUBELEX INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUBELEX INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for SUBELEX INTERNATIONAL

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
34239927. Gereedschap of uitrusting voor gebruik met sportwapens | Tools or equipment for use with sporting arms
44820000. Ferries | Ferries
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
78120107. Niet-theatrale film productie | Non-theatrical motion picture production

Werken bij SUBELEX INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUBELEX INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUBELEX INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUBELEX INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van SUBELEX INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of SUBELEX INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUBELEX INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor SUBELEX INTERNATIONAL. SUBELEX INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUBELEX INTERNATIONAL. Leave a respond for SUBELEX INTERNATIONAL. SUBELEX INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUBELEX INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten SUBELEX INTERNATIONAL
Location of SUBELEX INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of SUBELEX INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SUBELEX INTERNATIONAL SUBELEX INTERNATIONAL: RENE VANCOILLIE | COIFFURE EXCLUSIV | DANIEL STARCK | Seginco | JAN BLANCKAERT

Other related companies as SUBELEX INTERNATIONAL: RENE VANCOILLIE | COIFFURE EXCLUSIV | DANIEL STARCK | Seginco | JAN BLANCKAERT

SUBELEX INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUBELEX INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf SUBELEX INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: LAARSEBAAN 1; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van SUBELEX INTERNATIONAL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUBELEX INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUBELEX INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van SUBELEX INTERNATIONAL op de kaart.

SUBELEX INTERNATIONAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUBELEX INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08101562500. The company SUBELEX INTERNATIONAL is located at the address: LAARSEBAAN 1; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of SUBELEX INTERNATIONAL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUBELEX INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of SUBELEX INTERNATIONAL, open positions, location of SUBELEX INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUBELEX INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUBELEX INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUBELEX INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUBELEX INTERNATIONAL, employees, financial statistics.