MORTIER-MEAT PRODUCTS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MORTIER-MEAT PRODUCTS
Private companiesMetal Mining • MORTIER-MEAT PRODUCTS

Contactgegevens MORTIER-MEAT PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MORTIER-MEAT PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MORTIER-MEAT PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNESTRAAT 225; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312092 (+32-58312092) 58312092 (+32-58312092)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MORTIER-MEAT PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MORTIER-MEAT PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MORTIER-MEAT PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MORTIER-MEAT PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MORTIER-MEAT PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MORTIER-MEAT PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MORTIER-MEAT PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MORTIER-MEAT PRODUCTS
Products information MORTIER-MEAT PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MORTIER-MEAT PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for MORTIER-MEAT PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MORTIER-MEAT PRODUCTS
Addition kinds of activities for MORTIER-MEAT PRODUCTS

321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
327499. Kalk, nec | Lime, nec
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated

Werken bij MORTIER-MEAT PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MORTIER-MEAT PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MORTIER-MEAT PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MORTIER-MEAT PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

Zoek naar antwoorden van MORTIER-MEAT PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of MORTIER-MEAT PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MORTIER-MEAT PRODUCTS. Laat een reactie achter voor MORTIER-MEAT PRODUCTS. MORTIER-MEAT PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MORTIER-MEAT PRODUCTS. Leave a respond for MORTIER-MEAT PRODUCTS. MORTIER-MEAT PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MORTIER-MEAT PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten MORTIER-MEAT PRODUCTS
Location of MORTIER-MEAT PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of MORTIER-MEAT PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MORTIER-MEAT PRODUCTS MORTIER-MEAT PRODUCTS: LUCIEN SMETS | Vanhinsberg Kantoormachines BVBA | RENAUD KLEE | JOZEF HOSTE | MPCA Consultancy

Other related companies as MORTIER-MEAT PRODUCTS: LUCIEN SMETS | Vanhinsberg Kantoormachines BVBA | RENAUD KLEE | JOZEF HOSTE | MPCA Consultancy

MORTIER-MEAT PRODUCTS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MORTIER-MEAT PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf MORTIER-MEAT PRODUCTS bevindt zich op het adres: PANNESTRAAT 225; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van MORTIER-MEAT PRODUCTS is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MORTIER-MEAT PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MORTIER-MEAT PRODUCTS, openstaande posities, locatie van MORTIER-MEAT PRODUCTS op de kaart.

MORTIER-MEAT PRODUCTS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MORTIER-MEAT PRODUCTS, company assigned to the tax number BE05843322753. The company MORTIER-MEAT PRODUCTS is located at the address: PANNESTRAAT 225; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of MORTIER-MEAT PRODUCTS is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MORTIER-MEAT PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of MORTIER-MEAT PRODUCTS, open positions, location of MORTIER-MEAT PRODUCTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MORTIER-MEAT PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MORTIER-MEAT PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MORTIER-MEAT PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MORTIER-MEAT PRODUCTS, employees, financial statistics.