HOLDIMPEX

Contactgegevens HOLDIMPEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLDIMPEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLDIMPEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 21; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24262151 (+32-24262151) 24262151 (+32-24262151)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLDIMPEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLDIMPEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLDIMPEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLDIMPEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLDIMPEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLDIMPEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLDIMPEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLDIMPEX
Products information HOLDIMPEX

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLDIMPEX
(Get full report from official database of BE for HOLDIMPEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLDIMPEX
Addition kinds of activities for HOLDIMPEX

393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
35699910. Ijsbrekers (machines) | Ice crushers (machinery)
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij HOLDIMPEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLDIMPEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLDIMPEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLDIMPEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van HOLDIMPEX in sociale netwerken
Look for responds of HOLDIMPEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLDIMPEX. Laat een reactie achter voor HOLDIMPEX. HOLDIMPEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLDIMPEX. Leave a respond for HOLDIMPEX. HOLDIMPEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLDIMPEX op de google maps. Adres en contacten HOLDIMPEX
Location of HOLDIMPEX on the google maps. Address and contacts of HOLDIMPEX

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLDIMPEX HOLDIMPEX: HOCKE INVEST NV | INTERBAND | O.C.M.W. | Ekelmans SPRL | COVEE

Other related companies as HOLDIMPEX: HOCKE INVEST NV | INTERBAND | O.C.M.W. | Ekelmans SPRL | COVEE

HOLDIMPEX is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOLDIMPEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf HOLDIMPEX bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 21; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van HOLDIMPEX is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLDIMPEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLDIMPEX, openstaande posities, locatie van HOLDIMPEX op de kaart.

HOLDIMPEX is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOLDIMPEX, company assigned to the tax number BE08080139160. The company HOLDIMPEX is located at the address: AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 21; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of HOLDIMPEX is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLDIMPEX is not available. You also can look at reviews of HOLDIMPEX, open positions, location of HOLDIMPEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLDIMPEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLDIMPEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLDIMPEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLDIMPEX, employees, financial statistics.