GONDRAND

Contactgegevens GONDRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GONDRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

GONDRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLACHTHUISLAAN 5; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32139400 32139400

Fax (fax): +32 (65) 543-20-64 +32 (65) 543-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GONDRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GONDRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GONDRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GONDRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GONDRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GONDRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GONDRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GONDRAND
Products information GONDRAND

BTW identificatienummer (tax): BE02328521728
Ondernemingsnummer: 6755737304
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GONDRAND
(Get full report from official database of BE for GONDRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor GONDRAND
Addition kinds of activities for GONDRAND

372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
50640203. Radios, nec | Radios, nec
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
72419901. Kapperskool | Barber college
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij GONDRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GONDRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GONDRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GONDRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van GONDRAND in sociale netwerken
Look for responds of GONDRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor GONDRAND. Laat een reactie achter voor GONDRAND. GONDRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GONDRAND. Leave a respond for GONDRAND. GONDRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GONDRAND op de google maps. Adres en contacten GONDRAND
Location of GONDRAND on the google maps. Address and contacts of GONDRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come GONDRAND GONDRAND: ALAIN ROBIN | LE CELLIER DU CHARNAY | KREATOS | ET. SP. BOURCY | Reymen Data Center nv

Other related companies as GONDRAND: ALAIN ROBIN | LE CELLIER DU CHARNAY | KREATOS | ET. SP. BOURCY | Reymen Data Center nv

GONDRAND is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GONDRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328521728. Het bedrijf GONDRAND bevindt zich op het adres: SLACHTHUISLAAN 5; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van GONDRAND is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GONDRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GONDRAND, openstaande posities, locatie van GONDRAND op de kaart.

GONDRAND is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GONDRAND, company assigned to the tax number BE02328521728. The company GONDRAND is located at the address: SLACHTHUISLAAN 5; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of GONDRAND is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GONDRAND is not available. You also can look at reviews of GONDRAND, open positions, location of GONDRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GONDRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GONDRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GONDRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GONDRAND, employees, financial statistics.