FREIGHT SOLUTIONS

Contactgegevens FREIGHT SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREIGHT SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREIGHT SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCHTHAVENLEI 1B37; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32187175 32187175

Fax (fax): +32 (51) 155-47-77 +32 (51) 155-47-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREIGHT SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREIGHT SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREIGHT SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREIGHT SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREIGHT SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREIGHT SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREIGHT SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREIGHT SOLUTIONS
Products information FREIGHT SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08035919189
Ondernemingsnummer: 5234130859
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREIGHT SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for FREIGHT SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREIGHT SOLUTIONS
Addition kinds of activities for FREIGHT SOLUTIONS

01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
33999905. termiet | Thermite
50319902. hardboard | Hardboard
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock

Werken bij FREIGHT SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREIGHT SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREIGHT SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREIGHT SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

Zoek naar antwoorden van FREIGHT SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of FREIGHT SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREIGHT SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor FREIGHT SOLUTIONS. FREIGHT SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREIGHT SOLUTIONS. Leave a respond for FREIGHT SOLUTIONS. FREIGHT SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREIGHT SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten FREIGHT SOLUTIONS
Location of FREIGHT SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of FREIGHT SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come FREIGHT SOLUTIONS FREIGHT SOLUTIONS: Buet (Ets) | MIGS MUSIC GEEL | TOILETTAGE TOUTOU STAR | VRIJ P.M.S. CENTRUM | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as FREIGHT SOLUTIONS: Buet (Ets) | MIGS MUSIC GEEL | TOILETTAGE TOUTOU STAR | VRIJ P.M.S. CENTRUM | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

FREIGHT SOLUTIONS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREIGHT SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035919189. Het bedrijf FREIGHT SOLUTIONS bevindt zich op het adres: LUCHTHAVENLEI 1B37; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van FREIGHT SOLUTIONS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREIGHT SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREIGHT SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van FREIGHT SOLUTIONS op de kaart.

FREIGHT SOLUTIONS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREIGHT SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE08035919189. The company FREIGHT SOLUTIONS is located at the address: LUCHTHAVENLEI 1B37; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of FREIGHT SOLUTIONS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FREIGHT SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of FREIGHT SOLUTIONS, open positions, location of FREIGHT SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREIGHT SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREIGHT SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREIGHT SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREIGHT SOLUTIONS, employees, financial statistics.