FINTECH INTERNATIONAL

Contactgegevens FINTECH INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINTECH INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINTECH INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 434; 1050; ELSENE, België

Telefoon (phone): 23464453 (+32-23464453) 23464453 (+32-23464453)

Fax (fax): +32 (53) 617-29-63 +32 (53) 617-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINTECH INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINTECH INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINTECH INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINTECH INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINTECH INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINTECH INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINTECH INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINTECH INTERNATIONAL
Products information FINTECH INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03867980957
Ondernemingsnummer: 4108306884
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINTECH INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for FINTECH INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINTECH INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for FINTECH INTERNATIONAL

515300. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
20990204. Gist | Yeast
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij FINTECH INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINTECH INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINTECH INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINTECH INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

Zoek naar antwoorden van FINTECH INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of FINTECH INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINTECH INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor FINTECH INTERNATIONAL. FINTECH INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINTECH INTERNATIONAL. Leave a respond for FINTECH INTERNATIONAL. FINTECH INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINTECH INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten FINTECH INTERNATIONAL
Location of FINTECH INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of FINTECH INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FINTECH INTERNATIONAL FINTECH INTERNATIONAL: WACO NV | Dion | F. FISCHER | Leliaert L | C.S.A

Other related companies as FINTECH INTERNATIONAL: WACO NV | Dion | F. FISCHER | Leliaert L | C.S.A

FINTECH INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINTECH INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867980957. Het bedrijf FINTECH INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 434; 1050; ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
De hoofdactiviteit van FINTECH INTERNATIONAL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINTECH INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINTECH INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van FINTECH INTERNATIONAL op de kaart.

FINTECH INTERNATIONAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINTECH INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03867980957. The company FINTECH INTERNATIONAL is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 434; 1050; ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Exportateurs, Agents Importateurs..
The main activity of FINTECH INTERNATIONAL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FINTECH INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of FINTECH INTERNATIONAL, open positions, location of FINTECH INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINTECH INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINTECH INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINTECH INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINTECH INTERNATIONAL, employees, financial statistics.