SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

Contactgegevens SPILEERS (ANCIENNE MAISON): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILEERS (ANCIENNE MAISON): address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue au Vin 36; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 43 04 (+32-055 21 43 04) 055 21 43 04 (+32-055 21 43 04)

Fax (fax): +32 (53) 864-55-86 +32 (53) 864-55-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILEERS (ANCIENNE MAISON): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILEERS (ANCIENNE MAISON)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILEERS (ANCIENNE MAISON)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILEERS (ANCIENNE MAISON), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILEERS (ANCIENNE MAISON), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILEERS (ANCIENNE MAISON)
Products information SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

BTW identificatienummer (tax): BE06453613281
Ondernemingsnummer: 8897796630
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SPILEERS (ANCIENNE MAISON) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILEERS (ANCIENNE MAISON)
(Get full report from official database of BE for SPILEERS (ANCIENNE MAISON))

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILEERS (ANCIENNE MAISON)
Addition kinds of activities for SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij SPILEERS (ANCIENNE MAISON): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILEERS (ANCIENNE MAISON): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

Zoek naar antwoorden van SPILEERS (ANCIENNE MAISON) in sociale netwerken
Look for responds of SPILEERS (ANCIENNE MAISON) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Laat een reactie achter voor SPILEERS (ANCIENNE MAISON). SPILEERS (ANCIENNE MAISON) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILEERS (ANCIENNE MAISON). Leave a respond for SPILEERS (ANCIENNE MAISON). SPILEERS (ANCIENNE MAISON) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILEERS (ANCIENNE MAISON) op de google maps. Adres en contacten SPILEERS (ANCIENNE MAISON)
Location of SPILEERS (ANCIENNE MAISON) on the google maps. Address and contacts of SPILEERS (ANCIENNE MAISON)

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILEERS (ANCIENNE MAISON) SPILEERS (ANCIENNE MAISON): GOVOK CAMMAERT GOOIK | VRIENDENKRING A.S.L.K. | Driessens Peter BVBA | DESPONTIN PHILIPPE | Luxplafond sprl

Other related companies as SPILEERS (ANCIENNE MAISON): GOVOK CAMMAERT GOOIK | VRIENDENKRING A.S.L.K. | Driessens Peter BVBA | DESPONTIN PHILIPPE | Luxplafond sprl

SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILEERS (ANCIENNE MAISON), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06453613281. Het bedrijf SPILEERS (ANCIENNE MAISON) bevindt zich op het adres: Rue au Vin 36; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in SPILEERS (ANCIENNE MAISON) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILEERS (ANCIENNE MAISON), openstaande posities, locatie van SPILEERS (ANCIENNE MAISON) op de kaart.

SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILEERS (ANCIENNE MAISON), company assigned to the tax number BE06453613281. The company SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is located at the address: Rue au Vin 36; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in SPILEERS (ANCIENNE MAISON) were not found.
The main activity of SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILEERS (ANCIENNE MAISON) is not available. You also can look at reviews of SPILEERS (ANCIENNE MAISON), open positions, location of SPILEERS (ANCIENNE MAISON) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILEERS (ANCIENNE MAISON), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILEERS (ANCIENNE MAISON), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILEERS (ANCIENNE MAISON), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILEERS (ANCIENNE MAISON), employees, financial statistics.