BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE

Contactgegevens BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D'HERBOUVILLEKAAI 103; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32385448 32385448

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE
Products information BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE
Addition kinds of activities for BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural

Werken bij BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Laat een reactie achter voor BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. Leave a respond for BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE. BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE
Location of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: JET | Waterleest (De) | LADBROKES | C. COUVREUR | M. BONNEUX

Other related companies as BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE: JET | Waterleest (De) | LADBROKES | C. COUVREUR | M. BONNEUX

BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE bevindt zich op het adres: D'HERBOUVILLEKAAI 103; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, openstaande posities, locatie van BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE op de kaart.

BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, company assigned to the tax number BE08053497314. The company BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is located at the address: D'HERBOUVILLEKAAI 103; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, open positions, location of BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE POTGRONDFEDERATIE, employees, financial statistics.