BELGIAN AMERICAN CORPORATION

Contactgegevens BELGIAN AMERICAN CORPORATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN AMERICAN CORPORATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN AMERICAN CORPORATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 326; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27214929 (+32-27214929) 27214929 (+32-27214929)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN AMERICAN CORPORATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN AMERICAN CORPORATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN AMERICAN CORPORATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN AMERICAN CORPORATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN AMERICAN CORPORATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN AMERICAN CORPORATION
Products information BELGIAN AMERICAN CORPORATION

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN AMERICAN CORPORATION
(Get full report from official database of BE for BELGIAN AMERICAN CORPORATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN AMERICAN CORPORATION
Addition kinds of activities for BELGIAN AMERICAN CORPORATION

523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij BELGIAN AMERICAN CORPORATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN AMERICAN CORPORATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van BELGIAN AMERICAN CORPORATION in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN AMERICAN CORPORATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Laat een reactie achter voor BELGIAN AMERICAN CORPORATION. BELGIAN AMERICAN CORPORATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN AMERICAN CORPORATION. Leave a respond for BELGIAN AMERICAN CORPORATION. BELGIAN AMERICAN CORPORATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN AMERICAN CORPORATION op de google maps. Adres en contacten BELGIAN AMERICAN CORPORATION
Location of BELGIAN AMERICAN CORPORATION on the google maps. Address and contacts of BELGIAN AMERICAN CORPORATION

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN AMERICAN CORPORATION BELGIAN AMERICAN CORPORATION: Neuville BVBA | Clinique Reine Astrid | Balco Chemie Benelux NV | J. VAN DEN BROECK | OPTIQUE TH. MEUNIER

Other related companies as BELGIAN AMERICAN CORPORATION: Neuville BVBA | Clinique Reine Astrid | Balco Chemie Benelux NV | J. VAN DEN BROECK | OPTIQUE TH. MEUNIER

BELGIAN AMERICAN CORPORATION is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN AMERICAN CORPORATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf BELGIAN AMERICAN CORPORATION bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 326; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van BELGIAN AMERICAN CORPORATION is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN AMERICAN CORPORATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN AMERICAN CORPORATION, openstaande posities, locatie van BELGIAN AMERICAN CORPORATION op de kaart.

BELGIAN AMERICAN CORPORATION is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN AMERICAN CORPORATION, company assigned to the tax number BE06418731689. The company BELGIAN AMERICAN CORPORATION is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 326; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of BELGIAN AMERICAN CORPORATION is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN AMERICAN CORPORATION is not available. You also can look at reviews of BELGIAN AMERICAN CORPORATION, open positions, location of BELGIAN AMERICAN CORPORATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN AMERICAN CORPORATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN AMERICAN CORPORATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN AMERICAN CORPORATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN AMERICAN CORPORATION, employees, financial statistics.