AM-EUROSIATIC TRADERS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • AM-EUROSIATIC TRADERS
Private companiesFood Stores • AM-EUROSIATIC TRADERS

Contactgegevens AM-EUROSIATIC TRADERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AM-EUROSIATIC TRADERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AM-EUROSIATIC TRADERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 642; 1030; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22425064 (+32-22425064) 22425064 (+32-22425064)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AM-EUROSIATIC TRADERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AM-EUROSIATIC TRADERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AM-EUROSIATIC TRADERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AM-EUROSIATIC TRADERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AM-EUROSIATIC TRADERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AM-EUROSIATIC TRADERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AM-EUROSIATIC TRADERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AM-EUROSIATIC TRADERS
Products information AM-EUROSIATIC TRADERS

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AM-EUROSIATIC TRADERS
(Get full report from official database of BE for AM-EUROSIATIC TRADERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AM-EUROSIATIC TRADERS
Addition kinds of activities for AM-EUROSIATIC TRADERS

23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
37140309. Ruitramen, motorvoertuig | Windshield frames, motor vehicle
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec

Werken bij AM-EUROSIATIC TRADERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AM-EUROSIATIC TRADERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AM-EUROSIATIC TRADERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AM-EUROSIATIC TRADERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van AM-EUROSIATIC TRADERS in sociale netwerken
Look for responds of AM-EUROSIATIC TRADERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AM-EUROSIATIC TRADERS. Laat een reactie achter voor AM-EUROSIATIC TRADERS. AM-EUROSIATIC TRADERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AM-EUROSIATIC TRADERS. Leave a respond for AM-EUROSIATIC TRADERS. AM-EUROSIATIC TRADERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AM-EUROSIATIC TRADERS op de google maps. Adres en contacten AM-EUROSIATIC TRADERS
Location of AM-EUROSIATIC TRADERS on the google maps. Address and contacts of AM-EUROSIATIC TRADERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AM-EUROSIATIC TRADERS AM-EUROSIATIC TRADERS: NICOLE GENBRUGGE | Boexstaens J | GENKER EXPEDITIE | De Witte Expertisebureau BVBA | SABRULCO

Other related companies as AM-EUROSIATIC TRADERS: NICOLE GENBRUGGE | Boexstaens J | GENKER EXPEDITIE | De Witte Expertisebureau BVBA | SABRULCO

AM-EUROSIATIC TRADERS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AM-EUROSIATIC TRADERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf AM-EUROSIATIC TRADERS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 642; 1030; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van AM-EUROSIATIC TRADERS is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AM-EUROSIATIC TRADERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AM-EUROSIATIC TRADERS, openstaande posities, locatie van AM-EUROSIATIC TRADERS op de kaart.

AM-EUROSIATIC TRADERS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AM-EUROSIATIC TRADERS, company assigned to the tax number BE07425079345. The company AM-EUROSIATIC TRADERS is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 642; 1030; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of AM-EUROSIATIC TRADERS is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AM-EUROSIATIC TRADERS is not available. You also can look at reviews of AM-EUROSIATIC TRADERS, open positions, location of AM-EUROSIATIC TRADERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AM-EUROSIATIC TRADERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AM-EUROSIATIC TRADERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AM-EUROSIATIC TRADERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AM-EUROSIATIC TRADERS, employees, financial statistics.