De Witte Expertisebureau BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • De Witte Expertisebureau BVBA
Private companiesFood Stores • De Witte Expertisebureau BVBA

Contactgegevens De Witte Expertisebureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Witte Expertisebureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Witte Expertisebureau BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 26; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 452 79 93 (+32-02 452 79 93) 02 452 79 93 (+32-02 452 79 93)

Fax (fax): 02 452 45 36 (+32-02 452 45 36) 02 452 45 36 (+32-02 452 45 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Witte Expertisebureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Witte Expertisebureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Witte Expertisebureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Witte Expertisebureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Witte Expertisebureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Witte Expertisebureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Witte Expertisebureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Witte Expertisebureau BVBA
Products information De Witte Expertisebureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07297363281
Ondernemingsnummer: 4116546630
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Witte Expertisebureau BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Assessors - Automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Witte Expertisebureau BVBA
(Get full report from official database of BE for De Witte Expertisebureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Witte Expertisebureau BVBA
Addition kinds of activities for De Witte Expertisebureau BVBA

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij De Witte Expertisebureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Witte Expertisebureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Witte Expertisebureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Witte Expertisebureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van De Witte Expertisebureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Witte Expertisebureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Witte Expertisebureau BVBA. Laat een reactie achter voor De Witte Expertisebureau BVBA. De Witte Expertisebureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Witte Expertisebureau BVBA. Leave a respond for De Witte Expertisebureau BVBA. De Witte Expertisebureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Witte Expertisebureau BVBA op de google maps. Adres en contacten De Witte Expertisebureau BVBA
Location of De Witte Expertisebureau BVBA on the google maps. Address and contacts of De Witte Expertisebureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Witte Expertisebureau BVBA De Witte Expertisebureau BVBA: BAKKERIJ DEERA | I GEVAERT | D.J. GUY | MICHEL SOYEZ | LE FONTILOY

Other related companies as De Witte Expertisebureau BVBA: BAKKERIJ DEERA | I GEVAERT | D.J. GUY | MICHEL SOYEZ | LE FONTILOY

De Witte Expertisebureau BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Witte Expertisebureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297363281. Het bedrijf De Witte Expertisebureau BVBA bevindt zich op het adres: Assesteenweg 26; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Assessors - Automobiles. Producten gemaakt in De Witte Expertisebureau BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Witte Expertisebureau BVBA is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Witte Expertisebureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Witte Expertisebureau BVBA, openstaande posities, locatie van De Witte Expertisebureau BVBA op de kaart.

De Witte Expertisebureau BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Witte Expertisebureau BVBA, company assigned to the tax number BE07297363281. The company De Witte Expertisebureau BVBA is located at the address: Assesteenweg 26; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Assessors - Automobiles. Products created in De Witte Expertisebureau BVBA were not found.
The main activity of De Witte Expertisebureau BVBA is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Witte Expertisebureau BVBA is not available. You also can look at reviews of De Witte Expertisebureau BVBA, open positions, location of De Witte Expertisebureau BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Witte Expertisebureau BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Witte Expertisebureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Witte Expertisebureau BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Witte Expertisebureau BVBA, employees, financial statistics.