ALL TRADING & SERVICES

Contactgegevens ALL TRADING & SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL TRADING & SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL TRADING & SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEUTERSTRAAT 8; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15315624 (+32-15315624) 15315624 (+32-15315624)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL TRADING & SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL TRADING & SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL TRADING & SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL TRADING & SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL TRADING & SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL TRADING & SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL TRADING & SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL TRADING & SERVICES
Products information ALL TRADING & SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL TRADING & SERVICES
(Get full report from official database of BE for ALL TRADING & SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL TRADING & SERVICES
Addition kinds of activities for ALL TRADING & SERVICES

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
24310603. Trim, hout | Trim, wood
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel

Werken bij ALL TRADING & SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL TRADING & SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL TRADING & SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL TRADING & SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van ALL TRADING & SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ALL TRADING & SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL TRADING & SERVICES. Laat een reactie achter voor ALL TRADING & SERVICES. ALL TRADING & SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL TRADING & SERVICES. Leave a respond for ALL TRADING & SERVICES. ALL TRADING & SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL TRADING & SERVICES op de google maps. Adres en contacten ALL TRADING & SERVICES
Location of ALL TRADING & SERVICES on the google maps. Address and contacts of ALL TRADING & SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL TRADING & SERVICES ALL TRADING & SERVICES: SANDRA DONCKERS | Centre d'Action Laïque | E.C.M.V. | Helsen André | MARIA FERNANDEZ VIESCA

Other related companies as ALL TRADING & SERVICES: SANDRA DONCKERS | Centre d'Action Laïque | E.C.M.V. | Helsen André | MARIA FERNANDEZ VIESCA

ALL TRADING & SERVICES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL TRADING & SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf ALL TRADING & SERVICES bevindt zich op het adres: KLEUTERSTRAAT 8; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
De hoofdactiviteit van ALL TRADING & SERVICES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL TRADING & SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL TRADING & SERVICES, openstaande posities, locatie van ALL TRADING & SERVICES op de kaart.

ALL TRADING & SERVICES is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL TRADING & SERVICES, company assigned to the tax number BE04266784667. The company ALL TRADING & SERVICES is located at the address: KLEUTERSTRAAT 8; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents Importateurs, Agents Exportateurs..
The main activity of ALL TRADING & SERVICES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL TRADING & SERVICES is not available. You also can look at reviews of ALL TRADING & SERVICES, open positions, location of ALL TRADING & SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL TRADING & SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL TRADING & SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL TRADING & SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL TRADING & SERVICES, employees, financial statistics.