MARIA FERNANDEZ VIESCA

Contactgegevens MARIA FERNANDEZ VIESCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA FERNANDEZ VIESCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA FERNANDEZ VIESCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRAN?OIS COUTEAUXSTRAAT 56B1; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24281729 (+32-24281729) 24281729 (+32-24281729)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA FERNANDEZ VIESCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA FERNANDEZ VIESCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA FERNANDEZ VIESCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA FERNANDEZ VIESCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA FERNANDEZ VIESCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA FERNANDEZ VIESCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA FERNANDEZ VIESCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA FERNANDEZ VIESCA
Products information MARIA FERNANDEZ VIESCA

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARIA FERNANDEZ VIESCA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA FERNANDEZ VIESCA
(Get full report from official database of BE for MARIA FERNANDEZ VIESCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA FERNANDEZ VIESCA
Addition kinds of activities for MARIA FERNANDEZ VIESCA

356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
35569900. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers

Werken bij MARIA FERNANDEZ VIESCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA FERNANDEZ VIESCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA FERNANDEZ VIESCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA FERNANDEZ VIESCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van MARIA FERNANDEZ VIESCA in sociale netwerken
Look for responds of MARIA FERNANDEZ VIESCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA FERNANDEZ VIESCA. Laat een reactie achter voor MARIA FERNANDEZ VIESCA. MARIA FERNANDEZ VIESCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA FERNANDEZ VIESCA. Leave a respond for MARIA FERNANDEZ VIESCA. MARIA FERNANDEZ VIESCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA FERNANDEZ VIESCA op de google maps. Adres en contacten MARIA FERNANDEZ VIESCA
Location of MARIA FERNANDEZ VIESCA on the google maps. Address and contacts of MARIA FERNANDEZ VIESCA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA FERNANDEZ VIESCA MARIA FERNANDEZ VIESCA: BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE BELLEMANS | ARES Glazenwasserij | Houben J | G. DEMEZ

Other related companies as MARIA FERNANDEZ VIESCA: BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE BELLEMANS | ARES Glazenwasserij | Houben J | G. DEMEZ

MARIA FERNANDEZ VIESCA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA FERNANDEZ VIESCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf MARIA FERNANDEZ VIESCA bevindt zich op het adres: FRAN?OIS COUTEAUXSTRAAT 56B1; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARIA FERNANDEZ VIESCA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA FERNANDEZ VIESCA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA FERNANDEZ VIESCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA FERNANDEZ VIESCA, openstaande posities, locatie van MARIA FERNANDEZ VIESCA op de kaart.

MARIA FERNANDEZ VIESCA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA FERNANDEZ VIESCA, company assigned to the tax number BE01946197509. The company MARIA FERNANDEZ VIESCA is located at the address: FRAN?OIS COUTEAUXSTRAAT 56B1; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in MARIA FERNANDEZ VIESCA were not found.
The main activity of MARIA FERNANDEZ VIESCA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA FERNANDEZ VIESCA is not available. You also can look at reviews of MARIA FERNANDEZ VIESCA, open positions, location of MARIA FERNANDEZ VIESCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA FERNANDEZ VIESCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA FERNANDEZ VIESCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA FERNANDEZ VIESCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA FERNANDEZ VIESCA, employees, financial statistics.