WUYTS KOENRAAD

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • WUYTS KOENRAAD
Private companiesReal Estate • WUYTS KOENRAAD

Contactgegevens WUYTS KOENRAAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WUYTS KOENRAAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

WUYTS KOENRAAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RID. GUSTAAF VAN HAVRELAAN 30; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33532843 (+32-33532843) 33532843 (+32-33532843)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WUYTS KOENRAAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WUYTS KOENRAAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WUYTS KOENRAAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WUYTS KOENRAAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WUYTS KOENRAAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WUYTS KOENRAAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WUYTS KOENRAAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WUYTS KOENRAAD
Products information WUYTS KOENRAAD

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WUYTS KOENRAAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WUYTS KOENRAAD
(Get full report from official database of BE for WUYTS KOENRAAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor WUYTS KOENRAAD
Addition kinds of activities for WUYTS KOENRAAD

353500. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
28699916. ethers | Ethers
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij WUYTS KOENRAAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WUYTS KOENRAAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WUYTS KOENRAAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WUYTS KOENRAAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van WUYTS KOENRAAD in sociale netwerken
Look for responds of WUYTS KOENRAAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor WUYTS KOENRAAD. Laat een reactie achter voor WUYTS KOENRAAD. WUYTS KOENRAAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WUYTS KOENRAAD. Leave a respond for WUYTS KOENRAAD. WUYTS KOENRAAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WUYTS KOENRAAD op de google maps. Adres en contacten WUYTS KOENRAAD
Location of WUYTS KOENRAAD on the google maps. Address and contacts of WUYTS KOENRAAD

Andere gerelateerde bedrijven als come WUYTS KOENRAAD WUYTS KOENRAAD: CHABOT & DE COSTER | LIEVEN VERHELST | VAN TILBURG-WILLEMS & CO | IMMO GEST | Mackowiak

Other related companies as WUYTS KOENRAAD: CHABOT & DE COSTER | LIEVEN VERHELST | VAN TILBURG-WILLEMS & CO | IMMO GEST | Mackowiak

WUYTS KOENRAAD is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WUYTS KOENRAAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf WUYTS KOENRAAD bevindt zich op het adres: RID. GUSTAAF VAN HAVRELAAN 30; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in WUYTS KOENRAAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WUYTS KOENRAAD is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WUYTS KOENRAAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WUYTS KOENRAAD, openstaande posities, locatie van WUYTS KOENRAAD op de kaart.

WUYTS KOENRAAD is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WUYTS KOENRAAD, company assigned to the tax number BE04823516845. The company WUYTS KOENRAAD is located at the address: RID. GUSTAAF VAN HAVRELAAN 30; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afvalwaterverwerking and ontstoppingsdiensten; Dakwerken; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in WUYTS KOENRAAD were not found.
The main activity of WUYTS KOENRAAD is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WUYTS KOENRAAD is not available. You also can look at reviews of WUYTS KOENRAAD, open positions, location of WUYTS KOENRAAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WUYTS KOENRAAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WUYTS KOENRAAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WUYTS KOENRAAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WUYTS KOENRAAD, employees, financial statistics.