FA. DE VLEMINCK

Particuliere bedrijvenBosbouw • FA. DE VLEMINCK
Private companiesForestry • FA. DE VLEMINCK

Contactgegevens FA. DE VLEMINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE VLEMINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE VLEMINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAASBEEKSESTEENWEG 40; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23566761 (+32-23566761) 23566761 (+32-23566761)

Fax (fax): +32 (69) 860-40-24 +32 (69) 860-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE VLEMINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE VLEMINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE VLEMINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE VLEMINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE VLEMINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE VLEMINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE VLEMINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE VLEMINCK
Products information FA. DE VLEMINCK

BTW identificatienummer (tax): BE02418609619
Ondernemingsnummer: 8542114257
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FA. DE VLEMINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh; Natuursteenbewerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE VLEMINCK
(Get full report from official database of BE for FA. DE VLEMINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE VLEMINCK
Addition kinds of activities for FA. DE VLEMINCK

228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
14299900. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
28190500. aluinen | Alums
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums

Werken bij FA. DE VLEMINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE VLEMINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE VLEMINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE VLEMINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

Zoek naar antwoorden van FA. DE VLEMINCK in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE VLEMINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE VLEMINCK. Laat een reactie achter voor FA. DE VLEMINCK. FA. DE VLEMINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE VLEMINCK. Leave a respond for FA. DE VLEMINCK. FA. DE VLEMINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE VLEMINCK op de google maps. Adres en contacten FA. DE VLEMINCK
Location of FA. DE VLEMINCK on the google maps. Address and contacts of FA. DE VLEMINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE VLEMINCK FA. DE VLEMINCK: YVAN'S COIFFURE | BUREAU KONVERT ADVIEZEN | MASSIN | Evasion | Goossens K

Other related companies as FA. DE VLEMINCK: YVAN'S COIFFURE | BUREAU KONVERT ADVIEZEN | MASSIN | Evasion | Goossens K

FA. DE VLEMINCK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE VLEMINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02418609619. Het bedrijf FA. DE VLEMINCK bevindt zich op het adres: GAASBEEKSESTEENWEG 40; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afval and schroot Gh; Natuursteenbewerking. Producten gemaakt in FA. DE VLEMINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DE VLEMINCK is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE VLEMINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE VLEMINCK, openstaande posities, locatie van FA. DE VLEMINCK op de kaart.

FA. DE VLEMINCK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE VLEMINCK, company assigned to the tax number BE02418609619. The company FA. DE VLEMINCK is located at the address: GAASBEEKSESTEENWEG 40; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afval and schroot Gh; Natuursteenbewerking. Products created in FA. DE VLEMINCK were not found.
The main activity of FA. DE VLEMINCK is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE VLEMINCK is not available. You also can look at reviews of FA. DE VLEMINCK, open positions, location of FA. DE VLEMINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE VLEMINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE VLEMINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE VLEMINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE VLEMINCK, employees, financial statistics.