ETS. MEDART ERIC

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ETS. MEDART ERIC

Contactgegevens ETS. MEDART ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. MEDART ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. MEDART ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WINSTON-CHURCHILL 251; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43433959 (+32-43433959) 43433959 (+32-43433959)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. MEDART ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. MEDART ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. MEDART ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. MEDART ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. MEDART ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. MEDART ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. MEDART ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. MEDART ERIC
Products information ETS. MEDART ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ETS. MEDART ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. MEDART ERIC
(Get full report from official database of BE for ETS. MEDART ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. MEDART ERIC
Addition kinds of activities for ETS. MEDART ERIC

737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij ETS. MEDART ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. MEDART ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. MEDART ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. MEDART ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van ETS. MEDART ERIC in sociale netwerken
Look for responds of ETS. MEDART ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. MEDART ERIC. Laat een reactie achter voor ETS. MEDART ERIC. ETS. MEDART ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. MEDART ERIC. Leave a respond for ETS. MEDART ERIC. ETS. MEDART ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. MEDART ERIC op de google maps. Adres en contacten ETS. MEDART ERIC
Location of ETS. MEDART ERIC on the google maps. Address and contacts of ETS. MEDART ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. MEDART ERIC ETS. MEDART ERIC: TRAVAILLEURS DE DOLHAIN | ERNEST DEFILETTE | RAFAEL DESOMER | RIK ROQUET | Ceper S.A.

Other related companies as ETS. MEDART ERIC: TRAVAILLEURS DE DOLHAIN | ERNEST DEFILETTE | RAFAEL DESOMER | RIK ROQUET | Ceper S.A.

ETS. MEDART ERIC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. MEDART ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf ETS. MEDART ERIC bevindt zich op het adres: RUE WINSTON-CHURCHILL 251; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afval and schroot Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in ETS. MEDART ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. MEDART ERIC is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. MEDART ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. MEDART ERIC, openstaande posities, locatie van ETS. MEDART ERIC op de kaart.

ETS. MEDART ERIC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. MEDART ERIC, company assigned to the tax number BE02952545166. The company ETS. MEDART ERIC is located at the address: RUE WINSTON-CHURCHILL 251; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afval and schroot Gh; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen. Products created in ETS. MEDART ERIC were not found.
The main activity of ETS. MEDART ERIC is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. MEDART ERIC is not available. You also can look at reviews of ETS. MEDART ERIC, open positions, location of ETS. MEDART ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. MEDART ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. MEDART ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. MEDART ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. MEDART ERIC, employees, financial statistics.