ERNEST DEFILETTE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ERNEST DEFILETTE

Contactgegevens ERNEST DEFILETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERNEST DEFILETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERNEST DEFILETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELLENBERGSTRAAT 1; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16460549 (+32-16460549) 16460549 (+32-16460549)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERNEST DEFILETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERNEST DEFILETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERNEST DEFILETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERNEST DEFILETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERNEST DEFILETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERNEST DEFILETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERNEST DEFILETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERNEST DEFILETTE
Products information ERNEST DEFILETTE

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ERNEST DEFILETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERNEST DEFILETTE
(Get full report from official database of BE for ERNEST DEFILETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERNEST DEFILETTE
Addition kinds of activities for ERNEST DEFILETTE

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units

Werken bij ERNEST DEFILETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERNEST DEFILETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERNEST DEFILETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERNEST DEFILETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van ERNEST DEFILETTE in sociale netwerken
Look for responds of ERNEST DEFILETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERNEST DEFILETTE. Laat een reactie achter voor ERNEST DEFILETTE. ERNEST DEFILETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERNEST DEFILETTE. Leave a respond for ERNEST DEFILETTE. ERNEST DEFILETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERNEST DEFILETTE op de google maps. Adres en contacten ERNEST DEFILETTE
Location of ERNEST DEFILETTE on the google maps. Address and contacts of ERNEST DEFILETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERNEST DEFILETTE ERNEST DEFILETTE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Creality Creative | J. PIRLOT | ILSE UYTTERSPROT | F. SMEETS

Other related companies as ERNEST DEFILETTE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Creality Creative | J. PIRLOT | ILSE UYTTERSPROT | F. SMEETS

ERNEST DEFILETTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERNEST DEFILETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf ERNEST DEFILETTE bevindt zich op het adres: PELLENBERGSTRAAT 1; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in ERNEST DEFILETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERNEST DEFILETTE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERNEST DEFILETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERNEST DEFILETTE, openstaande posities, locatie van ERNEST DEFILETTE op de kaart.

ERNEST DEFILETTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERNEST DEFILETTE, company assigned to the tax number BE02073913574. The company ERNEST DEFILETTE is located at the address: PELLENBERGSTRAAT 1; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in ERNEST DEFILETTE were not found.
The main activity of ERNEST DEFILETTE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERNEST DEFILETTE is not available. You also can look at reviews of ERNEST DEFILETTE, open positions, location of ERNEST DEFILETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERNEST DEFILETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERNEST DEFILETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERNEST DEFILETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERNEST DEFILETTE, employees, financial statistics.