COULEMBIER & CIE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • COULEMBIER & CIE
Private companiesFood Stores • COULEMBIER & CIE

Contactgegevens COULEMBIER & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COULEMBIER & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COULEMBIER & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EENDRACHTSTRAAT 97; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56331884 (+32-56331884) 56331884 (+32-56331884)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COULEMBIER & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COULEMBIER & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COULEMBIER & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COULEMBIER & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COULEMBIER & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COULEMBIER & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COULEMBIER & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COULEMBIER & CIE
Products information COULEMBIER & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in COULEMBIER & CIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afval and schroot Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COULEMBIER & CIE
(Get full report from official database of BE for COULEMBIER & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COULEMBIER & CIE
Addition kinds of activities for COULEMBIER & CIE

1771. Concreet werk | Concrete work
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
48220102. Telefoto diensten | Telephoto services
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply

Werken bij COULEMBIER & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COULEMBIER & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COULEMBIER & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COULEMBIER & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van COULEMBIER & CIE in sociale netwerken
Look for responds of COULEMBIER & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COULEMBIER & CIE. Laat een reactie achter voor COULEMBIER & CIE. COULEMBIER & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COULEMBIER & CIE. Leave a respond for COULEMBIER & CIE. COULEMBIER & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COULEMBIER & CIE op de google maps. Adres en contacten COULEMBIER & CIE
Location of COULEMBIER & CIE on the google maps. Address and contacts of COULEMBIER & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come COULEMBIER & CIE COULEMBIER & CIE: SCHOONHEIDSINSTITUUT ILONKA | Goemaere L | CROUZET | Tivoli Kasteel | FRITERIE

Other related companies as COULEMBIER & CIE: SCHOONHEIDSINSTITUUT ILONKA | Goemaere L | CROUZET | Tivoli Kasteel | FRITERIE

COULEMBIER & CIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COULEMBIER & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf COULEMBIER & CIE bevindt zich op het adres: EENDRACHTSTRAAT 97; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afval and schroot Gh. Producten gemaakt in COULEMBIER & CIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COULEMBIER & CIE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COULEMBIER & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COULEMBIER & CIE, openstaande posities, locatie van COULEMBIER & CIE op de kaart.

COULEMBIER & CIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COULEMBIER & CIE, company assigned to the tax number BE04870208740. The company COULEMBIER & CIE is located at the address: EENDRACHTSTRAAT 97; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afval and schroot Gh. Products created in COULEMBIER & CIE were not found.
The main activity of COULEMBIER & CIE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COULEMBIER & CIE is not available. You also can look at reviews of COULEMBIER & CIE, open positions, location of COULEMBIER & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COULEMBIER & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COULEMBIER & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COULEMBIER & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COULEMBIER & CIE, employees, financial statistics.