CROUZET

Contactgegevens CROUZET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROUZET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROUZET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERT I LAAN 46; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24610016 (+32-24610016) 24610016 (+32-24610016)

Fax (fax): +32 (2) 437-49-68 +32 (2) 437-49-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROUZET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROUZET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROUZET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROUZET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROUZET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROUZET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROUZET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROUZET
Products information CROUZET

BTW identificatienummer (tax): BE03222808837
Ondernemingsnummer: 5391235351
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CROUZET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motoren, transformatoren and generatoren Fab; Procesbesturingssystemen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROUZET
(Get full report from official database of BE for CROUZET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROUZET
Addition kinds of activities for CROUZET

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
50399911. Septische tanks | Septic tanks
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales

Werken bij CROUZET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROUZET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROUZET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROUZET. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van CROUZET in sociale netwerken
Look for responds of CROUZET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROUZET. Laat een reactie achter voor CROUZET. CROUZET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROUZET. Leave a respond for CROUZET. CROUZET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROUZET op de google maps. Adres en contacten CROUZET
Location of CROUZET on the google maps. Address and contacts of CROUZET

Andere gerelateerde bedrijven als come CROUZET CROUZET: CINDY | PLA-MA BELGIUM NV | Gaber L | Centre Bobath Belge | Claessens J-Jergo

Other related companies as CROUZET: CINDY | PLA-MA BELGIUM NV | Gaber L | Centre Bobath Belge | Claessens J-Jergo

CROUZET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROUZET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222808837. Het bedrijf CROUZET bevindt zich op het adres: KONING ALBERT I LAAN 46; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motoren, transformatoren and generatoren Fab; Procesbesturingssystemen Fab. Producten gemaakt in CROUZET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROUZET is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROUZET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROUZET, openstaande posities, locatie van CROUZET op de kaart.

CROUZET is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROUZET, company assigned to the tax number BE03222808837. The company CROUZET is located at the address: KONING ALBERT I LAAN 46; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motoren, transformatoren and generatoren Fab; Procesbesturingssystemen Fab. Products created in CROUZET were not found.
The main activity of CROUZET is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CROUZET is not available. You also can look at reviews of CROUZET, open positions, location of CROUZET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROUZET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROUZET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROUZET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROUZET, employees, financial statistics.