ACTUEL CONSTRUCT

Contactgegevens ACTUEL CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTUEL CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTUEL CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INDUSTRIE 107; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64334501 (+32-64334501) 64334501 (+32-64334501)

Fax (fax): +32 (53) 880-27-70 +32 (53) 880-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTUEL CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTUEL CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTUEL CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTUEL CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTUEL CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTUEL CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTUEL CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTUEL CONSTRUCT
Products information ACTUEL CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE08476470947
Ondernemingsnummer: 3323608398
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ACTUEL CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTUEL CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for ACTUEL CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTUEL CONSTRUCT
Addition kinds of activities for ACTUEL CONSTRUCT

26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij ACTUEL CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTUEL CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTUEL CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTUEL CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

 • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

 • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

 • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van ACTUEL CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of ACTUEL CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTUEL CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor ACTUEL CONSTRUCT. ACTUEL CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTUEL CONSTRUCT. Leave a respond for ACTUEL CONSTRUCT. ACTUEL CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTUEL CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten ACTUEL CONSTRUCT
Location of ACTUEL CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of ACTUEL CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTUEL CONSTRUCT ACTUEL CONSTRUCT: ARTESIA | KOEKELCOREN D | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ANOUK GALLEMAERT | CLAUDE SIER

Other related companies as ACTUEL CONSTRUCT: ARTESIA | KOEKELCOREN D | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ANOUK GALLEMAERT | CLAUDE SIER

ACTUEL CONSTRUCT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTUEL CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476470947. Het bedrijf ACTUEL CONSTRUCT bevindt zich op het adres: RUE DE L'INDUSTRIE 107; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Woningbouw. Producten gemaakt in ACTUEL CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTUEL CONSTRUCT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTUEL CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTUEL CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van ACTUEL CONSTRUCT op de kaart.

ACTUEL CONSTRUCT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTUEL CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE08476470947. The company ACTUEL CONSTRUCT is located at the address: RUE DE L'INDUSTRIE 107; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Woningbouw. Products created in ACTUEL CONSTRUCT were not found.
The main activity of ACTUEL CONSTRUCT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTUEL CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of ACTUEL CONSTRUCT, open positions, location of ACTUEL CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTUEL CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTUEL CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTUEL CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTUEL CONSTRUCT, employees, financial statistics.