ROELANDT GEBRS

Contactgegevens ROELANDT GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROELANDT GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROELANDT GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETRUSSTRAAT 4; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 35758836 (+32-35758836) 35758836 (+32-35758836)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROELANDT GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROELANDT GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROELANDT GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROELANDT GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROELANDT GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROELANDT GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROELANDT GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROELANDT GEBRS
Products information ROELANDT GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ROELANDT GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROELANDT GEBRS
(Get full report from official database of BE for ROELANDT GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROELANDT GEBRS
Addition kinds of activities for ROELANDT GEBRS

3484. Handvuurwapens | Small arms
594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
35470000. Molen machines | Rolling mill machinery
63110102. Broederlijke levensverzekeringsorganisaties | Fraternal life insurance organizations
73749904. Keypunch service | Keypunch service

Werken bij ROELANDT GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROELANDT GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROELANDT GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROELANDT GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

 • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

 • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

 • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Zaal medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

 • Poederlakker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

 • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: K-FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

 • kinderpsycholoog (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OP WIELTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van ROELANDT GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of ROELANDT GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROELANDT GEBRS. Laat een reactie achter voor ROELANDT GEBRS. ROELANDT GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROELANDT GEBRS. Leave a respond for ROELANDT GEBRS. ROELANDT GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROELANDT GEBRS op de google maps. Adres en contacten ROELANDT GEBRS
Location of ROELANDT GEBRS on the google maps. Address and contacts of ROELANDT GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROELANDT GEBRS ROELANDT GEBRS: V.C. ERPERONDEGEM | LABEL | I.S.I.S SPRL | Sénéchal F & Fils | ETS. SYMKENS

Other related companies as ROELANDT GEBRS: V.C. ERPERONDEGEM | LABEL | I.S.I.S SPRL | Sénéchal F & Fils | ETS. SYMKENS

ROELANDT GEBRS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROELANDT GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf ROELANDT GEBRS bevindt zich op het adres: PETRUSSTRAAT 4; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in ROELANDT GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROELANDT GEBRS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROELANDT GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROELANDT GEBRS, openstaande posities, locatie van ROELANDT GEBRS op de kaart.

ROELANDT GEBRS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROELANDT GEBRS, company assigned to the tax number BE05145690917. The company ROELANDT GEBRS is located at the address: PETRUSSTRAAT 4; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in ROELANDT GEBRS were not found.
The main activity of ROELANDT GEBRS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROELANDT GEBRS is not available. You also can look at reviews of ROELANDT GEBRS, open positions, location of ROELANDT GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROELANDT GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROELANDT GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROELANDT GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROELANDT GEBRS, employees, financial statistics.