DE VLIEGER-STUYVEN

Contactgegevens DE VLIEGER-STUYVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLIEGER-STUYVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLIEGER-STUYVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EVANGELIESTRAAT 181; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478362 (+32-52478362) 52478362 (+32-52478362)

Fax (fax): +32 (83) 762-84-27 +32 (83) 762-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLIEGER-STUYVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLIEGER-STUYVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLIEGER-STUYVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLIEGER-STUYVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLIEGER-STUYVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLIEGER-STUYVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLIEGER-STUYVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLIEGER-STUYVEN
Products information DE VLIEGER-STUYVEN

BTW identificatienummer (tax): BE02987976074
Ondernemingsnummer: 2134063720
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DE VLIEGER-STUYVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLIEGER-STUYVEN
(Get full report from official database of BE for DE VLIEGER-STUYVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLIEGER-STUYVEN
Addition kinds of activities for DE VLIEGER-STUYVEN

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij DE VLIEGER-STUYVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLIEGER-STUYVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLIEGER-STUYVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLIEGER-STUYVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Procesoperator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

 • Bouwarbeider (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

 • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

 • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

 • Project engineer (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

 • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DE VLIEGER-STUYVEN in sociale netwerken
Look for responds of DE VLIEGER-STUYVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLIEGER-STUYVEN. Laat een reactie achter voor DE VLIEGER-STUYVEN. DE VLIEGER-STUYVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLIEGER-STUYVEN. Leave a respond for DE VLIEGER-STUYVEN. DE VLIEGER-STUYVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLIEGER-STUYVEN op de google maps. Adres en contacten DE VLIEGER-STUYVEN
Location of DE VLIEGER-STUYVEN on the google maps. Address and contacts of DE VLIEGER-STUYVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLIEGER-STUYVEN DE VLIEGER-STUYVEN: MAISON BAMBOU | Dumoulin Service NV | E.F.L. ST.MARIE | GODENNE P | Troch W

Other related companies as DE VLIEGER-STUYVEN: MAISON BAMBOU | Dumoulin Service NV | E.F.L. ST.MARIE | GODENNE P | Troch W

DE VLIEGER-STUYVEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLIEGER-STUYVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02987976074. Het bedrijf DE VLIEGER-STUYVEN bevindt zich op het adres: EVANGELIESTRAAT 181; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in DE VLIEGER-STUYVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VLIEGER-STUYVEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLIEGER-STUYVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLIEGER-STUYVEN, openstaande posities, locatie van DE VLIEGER-STUYVEN op de kaart.

DE VLIEGER-STUYVEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VLIEGER-STUYVEN, company assigned to the tax number BE02987976074. The company DE VLIEGER-STUYVEN is located at the address: EVANGELIESTRAAT 181; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in DE VLIEGER-STUYVEN were not found.
The main activity of DE VLIEGER-STUYVEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLIEGER-STUYVEN is not available. You also can look at reviews of DE VLIEGER-STUYVEN, open positions, location of DE VLIEGER-STUYVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLIEGER-STUYVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLIEGER-STUYVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLIEGER-STUYVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLIEGER-STUYVEN, employees, financial statistics.