ETS DEVERGNIES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ETS DEVERGNIES
Private companiesTobacco Products • ETS DEVERGNIES

Contactgegevens ETS DEVERGNIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS DEVERGNIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS DEVERGNIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRY DES MARAIS 34; 5651; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71218776 (+32-71218776) 71218776 (+32-71218776)

Fax (fax): +32 (4) 895-34-55 +32 (4) 895-34-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS DEVERGNIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS DEVERGNIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS DEVERGNIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS DEVERGNIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS DEVERGNIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS DEVERGNIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS DEVERGNIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS DEVERGNIES
Products information ETS DEVERGNIES

BTW identificatienummer (tax): BE06792816162
Ondernemingsnummer: 1602600097
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ETS DEVERGNIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS DEVERGNIES
(Get full report from official database of BE for ETS DEVERGNIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS DEVERGNIES
Addition kinds of activities for ETS DEVERGNIES

922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop

Werken bij ETS DEVERGNIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS DEVERGNIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS DEVERGNIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS DEVERGNIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: DANCKAERT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

 • Operator chemische sector (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

 • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

 • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

 • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van ETS DEVERGNIES in sociale netwerken
Look for responds of ETS DEVERGNIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS DEVERGNIES. Laat een reactie achter voor ETS DEVERGNIES. ETS DEVERGNIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS DEVERGNIES. Leave a respond for ETS DEVERGNIES. ETS DEVERGNIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS DEVERGNIES op de google maps. Adres en contacten ETS DEVERGNIES
Location of ETS DEVERGNIES on the google maps. Address and contacts of ETS DEVERGNIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS DEVERGNIES ETS DEVERGNIES: BAKKERIJ HELVETIA | RESTAURANT CHEVAL D'OR | PRAMEE GEMS | BULON | QUAEGEBEUR

Other related companies as ETS DEVERGNIES: BAKKERIJ HELVETIA | RESTAURANT CHEVAL D'OR | PRAMEE GEMS | BULON | QUAEGEBEUR

ETS DEVERGNIES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS DEVERGNIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06792816162. Het bedrijf ETS DEVERGNIES bevindt zich op het adres: RUE TRY DES MARAIS 34; 5651; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Woningbouw. Producten gemaakt in ETS DEVERGNIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS DEVERGNIES is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS DEVERGNIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS DEVERGNIES, openstaande posities, locatie van ETS DEVERGNIES op de kaart.

ETS DEVERGNIES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS DEVERGNIES, company assigned to the tax number BE06792816162. The company ETS DEVERGNIES is located at the address: RUE TRY DES MARAIS 34; 5651; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Woningbouw. Products created in ETS DEVERGNIES were not found.
The main activity of ETS DEVERGNIES is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS DEVERGNIES is not available. You also can look at reviews of ETS DEVERGNIES, open positions, location of ETS DEVERGNIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS DEVERGNIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS DEVERGNIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS DEVERGNIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS DEVERGNIES, employees, financial statistics.