JOHAN DE MUYNCK

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JOHAN DE MUYNCK
Private companiesWater Transportation • JOHAN DE MUYNCK

Contactgegevens JOHAN DE MUYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DE MUYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DE MUYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDHOEK 1; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 495509732 (+32-495509732) 495509732 (+32-495509732)

Fax (fax): +32 (16) 116-24-41 +32 (16) 116-24-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DE MUYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DE MUYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DE MUYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DE MUYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DE MUYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DE MUYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DE MUYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DE MUYNCK
Products information JOHAN DE MUYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE09231781005
Ondernemingsnummer: 6063049316
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

terreinopruiming.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur voertuigen behalve auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DE MUYNCK
(Get full report from official database of BE for JOHAN DE MUYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DE MUYNCK
Addition kinds of activities for JOHAN DE MUYNCK

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
38429904. Riemen: chirurgisch, sanitair en corrigerende | Belts: surgical, sanitary, and corrective
51310105. Katoenen goederen | Cotton goods
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij JOHAN DE MUYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DE MUYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DE MUYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DE MUYNCK. Looking for open vacancies in other companies

 • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

 • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DGS

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Project Manager (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

 • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

 • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

 • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

Zoek naar antwoorden van JOHAN DE MUYNCK in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DE MUYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DE MUYNCK. Laat een reactie achter voor JOHAN DE MUYNCK. JOHAN DE MUYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DE MUYNCK. Leave a respond for JOHAN DE MUYNCK. JOHAN DE MUYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DE MUYNCK op de google maps. Adres en contacten JOHAN DE MUYNCK
Location of JOHAN DE MUYNCK on the google maps. Address and contacts of JOHAN DE MUYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DE MUYNCK JOHAN DE MUYNCK: CIPA | PAUL STRAUVEN | Lerusse P | GERARD SALAETS | Rodec Metaallakken

Other related companies as JOHAN DE MUYNCK: CIPA | PAUL STRAUVEN | Lerusse P | GERARD SALAETS | Rodec Metaallakken

JOHAN DE MUYNCK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DE MUYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09231781005. Het bedrijf JOHAN DE MUYNCK bevindt zich op het adres: NOORDHOEK 1; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur voertuigen behalve auto's. Lijst met producten zijn terreinopruiming..
De hoofdactiviteit van JOHAN DE MUYNCK is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DE MUYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DE MUYNCK, openstaande posities, locatie van JOHAN DE MUYNCK op de kaart.

JOHAN DE MUYNCK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DE MUYNCK, company assigned to the tax number BE09231781005. The company JOHAN DE MUYNCK is located at the address: NOORDHOEK 1; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur voertuigen behalve auto's. List of products are terreinopruiming..
The main activity of JOHAN DE MUYNCK is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DE MUYNCK is not available. You also can look at reviews of JOHAN DE MUYNCK, open positions, location of JOHAN DE MUYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DE MUYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DE MUYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DE MUYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DE MUYNCK, employees, financial statistics.